Προτεινόμενη διαδρομή
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λιέγη
Λιέγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Ντούισμπουργκ
Ντούισμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιέγη
Λιέγη
Δείτε τιμές
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Έσσεν
Έσσεν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Λιέγη
Λιέγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Λιέγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Λιέγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Λιέγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Thalys, Deutsche Bahn, HKX, ALSA ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Λιέγη.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Λιέγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Λιέγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Λιέγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Λιέγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Λιέγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αμβούργο Λιέγη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αμβούργο με το Λιέγη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιέγη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβούργο Λιέγη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λιέγη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβούργο είτε στο Λιέγη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Λιέγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Λιέγη

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Λιέγη
Βέλγιο
Απόσταση
443 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Λιέγη
Αναζήτηση διαμονής στο Λιέγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Λιέγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Λιέγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Thalys, Deutsche Bahn, HKX, ALSA ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Λιέγη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αμβούργο - Λιέγη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αμβούργο προς το Λιέγη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αμβούργο προς το Λιέγη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Λιέγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Λιέγη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Λιέγη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Λιέγη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αμβούργο προς το Λιέγη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιέγη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αμβούργο προς το Λιέγη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιέγη για να καλύψουν την απόσταση των 443 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Λιέγη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αμβούργο

Fuhlsbuettel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιέγη

Liege
Χάρτης
Liège
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιέγη

Liege Guillemins
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Λιέγη
Αναζήτηση διαμονής στο Λιέγη

Λεωφορείο Αμβούργο Λιέγη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αμβούργο-Λιέγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αμβούργο προς Λιέγη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λιέγη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Λιέγη

ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Λιέγη

Τρένα Αμβούργο Λιέγη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αμβούργο προς το Λιέγη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Λιέγη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λιέγη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Λιέγη

Thalys
Thalys
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Λιέγη

Πτήσεις Αμβούργο Λιέγη

Αεροπορικές εταιρείες Αμβούργο Λιέγη

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Αμβούργο Λιέγη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβούργο Λιέγη

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Αμβούργο Λιέγη για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Λιέγη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβούργο Λιέγη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβούργο Λιέγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης