Αμβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βόννη με Carpooling, τρένο, λεωφορείο
Βόννη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αμβούργο στο Βόννη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αμβούργο από το Βόννη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αμβούργο στο Βόννη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Βόννη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αμβούργο και Βόννη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αμβούργο - Βόννη.

Για το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Βόννη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αμβούργο προς Βόννη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αμβούργο στο Βόννη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αμβούργο Βόννη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αμβούργο - Βόννη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αμβούργο Βόννη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αμβούργο με το Βόννη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βόννη σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αμβούργο Βόννη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αμβούργο και Βόννη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βόννη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αμβούργο είτε στο Βόννη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αμβούργο στο Βόννη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αμβούργο Βόννη

Πόλη αναχώρησης
Αμβούργο
Γερμανία
Αμβούργο
Πόλη προορισμού
Βόννη
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
371 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, τρένο και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Βόννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βόννη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Βόννη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αμβούργο στο Βόννη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αμβούργο και Βόννη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, HKX, FlixTrain, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αμβούργο και Βόννη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Βόννη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αμβούργο στο Βόννη;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αμβούργο ή του Βόννη βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Αμβούργο προς το Βόννη είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αμβούργο - Βόννη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αμβούργο-Βόννη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αμβούργο στο Βόννη;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αμβούργο και Βόννη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αμβούργο προς το Βόννη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βόννη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αμβούργο προς το Βόννη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βόννη για να καλύψουν την απόσταση των 371 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Αμβούργο-Βόννη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αμβούργο προς το Βόννη;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αμβούργο προς το Βόννη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αμβούργο και Βόννη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 371 km μεταξύ Αμβούργο και Βόννη.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αμβούργο Βόννη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αμβούργο προς το Βόννη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Βόννη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Βόννη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Αμβούργο στο Βόννη είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αμβούργο προς το Βόννη μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αμβούργο; Πού θα φτάσω στο Βόννη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Αμβούργο

Hamburg - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Αμβούργο

Hamburg Dammtor
Χάρτης
Hamburg Hbf
Χάρτης
Hamburg-Altona
Χάρτης
Hamburg-Harburg
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αμβούργο

Fuhlsbuettel
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βόννη

Bonn, Bertha-von-Suttnerplatz
Χάρτης
Bonn
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βόννη

Bonn Hbf
Χάρτης
Bonn-Bad Godesberg
Χάρτης
Bonn-Beuel
Χάρτης
Bonn-Mehlem
Χάρτης
Bonn-Oberkassel
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αμβούργο Βόννη
Αναζήτηση διαμονής στο Βόννη

Λεωφορείο Αμβούργο Βόννη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αμβούργο-Βόννη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αμβούργο προς Βόννη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αμβούργο και Βόννη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βόννη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Αμβούργο από Βόννη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βόννη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Αμβούργο και Βόννη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Αμβούργο Βόννη

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
DeinBus
DeinBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αμβούργο Βόννη

Τρένα Αμβούργο Βόννη

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Αμβούργο στο Βόννη. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Βόννη.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αμβούργο στο Βόννη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βόννη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αμβούργο προς το Βόννη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Αμβούργο και Βόννη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Αμβούργο προς Βόννη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Mittelrheinbahn
Mittelrheinbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αμβούργο Βόννη

Πτήσεις Αμβούργο Βόννη

Αεροπορικές εταιρείες Αμβούργο Βόννη

Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Αμβούργο Βόννη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αμβούργο Βόννη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Αμβούργο προς το Βόννη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Αμβούργο και Βόννη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αμβούργο και Βόννη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αμβούργο και Βόννη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αμβούργο Βόννη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αμβούργο Βόννη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης