Προτεινόμενη διαδρομή
Αιάκειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ναντ με αεροπορικά
Ναντ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μασσαλία
Μασσαλία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ναντ
Ναντ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αιάκειο στο Ναντ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αιάκειο από το Ναντ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αιάκειο στο Ναντ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Ναντ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, OUIGO, Blablabus, Eurolines ή Isilines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Ναντ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αιάκειο - Ναντ.

Για το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Ναντ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αιάκειο Ναντ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αιάκειο και Ναντ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Αιάκειο προς Ναντ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αιάκειο στο Ναντ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αιάκειο Ναντ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αιάκειο - Ναντ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αιάκειο Ναντ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αιάκειο με το Ναντ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ναντ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αιάκειο στο Ναντ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αιάκειο Ναντ

Πόλη αναχώρησης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Πόλη προορισμού
Ναντ
Γαλλία
Περιοχή του Λίγηρα
Απόσταση
1005 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αιάκειο Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Ναντ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Ναντ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αιάκειο και Ναντ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, OUIGO, Blablabus, Eurolines ή Isilines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αιάκειο και Ναντ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αιάκειο και Ναντ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αιάκειο στο Ναντ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αιάκειο και Ναντ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Αιάκειο-Ναντ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αιάκειο στο Ναντ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Αιάκειο-Ναντ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Αιάκειο-Ναντ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αιάκειο στο Ναντ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Αιάκειο και Ναντ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αιάκειο προς το Ναντ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αιάκειο και Ναντ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1005 km μεταξύ Αιάκειο και Ναντ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ναντ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αιάκειο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αιάκειο; Πού θα φτάσω στο Ναντ;

Λιμένες αναχώρησης στο Αιάκειο

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αιάκειο

Ajaccio-Napoléon-Bonaparte
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ναντ

Nantes - La Haluchère
Χάρτης
Nantes
Χάρτης
Nantes Aéroport
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ναντ

Nantes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ναντ

Nantes Atlantique
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αιάκειο Ναντ
Αναζήτηση διαμονής στο Ναντ

Πλοία Αιάκειο Ναντ

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αιάκειο και Ναντ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Αιάκειο και Ναντ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Ναντ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αιάκειο και Ναντ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ναντ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Αιάκειο Ναντ

La Meridionale
La Meridionale
Corsica Linea
Corsica Linea
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αιάκειο Ναντ

Λεωφορείο Αιάκειο Ναντ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αιάκειο και Ναντ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ναντ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αιάκειο-Ναντ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Αιάκειο-Ναντ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Αιάκειο προς Ναντ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Αιάκειο Ναντ

Blablabus
Blablabus
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αιάκειο Ναντ

Τρένα Αιάκειο Ναντ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αιάκειο στο Ναντ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ναντ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Αιάκειο προς το Ναντ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Αιάκειο και Ναντ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Αιάκειο προς Ναντ

SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αιάκειο Ναντ

Πτήσεις Αιάκειο Ναντ

Αεροπορικές εταιρείες Αιάκειο Ναντ

Air France
Air France
XL Airways France
XL Airways France
Easyjet
Easyjet
Air Corsica
Air Corsica
Transavia.com France
Transavia.com France
Volotea
Volotea
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Αιάκειο Ναντ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης