Προτεινόμενη διαδρομή
Αιάκειο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λιλ με αεροπορικά
Λιλ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σαρλερουά
Σαρλερουά
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές
Αιάκειο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λιλ
Λιλ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αιάκειο στο Λιλ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αιάκειο από το Λιλ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αιάκειο στο Λιλ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Λιλ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (TGV Lyria, SNCF, Eurostar, Eurolines ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αιάκειο και Λιλ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αιάκειο - Λιλ.

Για το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Λιλ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αιάκειο Λιλ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αιάκειο και Λιλ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Αιάκειο προς Λιλ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αιάκειο στο Λιλ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αιάκειο Λιλ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Αιάκειο - Λιλ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Αιάκειο Λιλ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αιάκειο με το Λιλ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λιλ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αιάκειο στο Λιλ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αιάκειο Λιλ

Πόλη αναχώρησης
Αιάκειο
Γαλλία
Κορς
Πόλη προορισμού
Λιλ
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
1062 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Αιάκειο Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Λιλ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αιάκειο στο Λιλ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αιάκειο και Λιλ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η TGV Lyria, SNCF, Eurostar, Eurolines ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αιάκειο και Λιλ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αιάκειο και Λιλ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αιάκειο στο Λιλ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Αιάκειο προς το Λιλ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λιλ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αιάκειο προς το Λιλ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λιλ για να καλύψουν την απόσταση των 1062 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αιάκειο στο Λιλ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Αιάκειο και Λιλ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αιάκειο προς το Λιλ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αιάκειο προς το Λιλ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Αιάκειο προς το Λιλ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Αιάκειο στο Λιλ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Αιάκειο ή του Λιλ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Αιάκειο - Λιλ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αιάκειο; Πού θα φτάσω στο Λιλ;

Λιμένες αναχώρησης στο Αιάκειο

Ajaccio - Gare Maritime
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αιάκειο

Ajaccio-Napoléon-Bonaparte
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λιλ

Lille Europe
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λιλ

Lille Europe
Χάρτης
Lille Flandres
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λιλ

Lille-Lesquin
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αιάκειο Λιλ
Αναζήτηση διαμονής στο Λιλ

Πλοία Αιάκειο Λιλ

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Αιάκειο προς το Λιλ, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Αιάκειο και Λιλ και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Αιάκειο και Λιλ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αιάκειο για το Λιλ μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αιάκειο - Λιλ στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Εταιρείες πλοίων Αιάκειο Λιλ

Corsica Ferries
Corsica Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αιάκειο Λιλ

Λεωφορείο Αιάκειο Λιλ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Αιάκειο-Λιλ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αιάκειο και Λιλ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λιλ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Αιάκειο και Λιλ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Αιάκειο Λιλ

Eurolines
Eurolines
ALSA
ALSA
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Flibco
Flibco
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αιάκειο Λιλ

Τρένα Αιάκειο Λιλ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Αιάκειο προς το Λιλ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Αιάκειο στο Λιλ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λιλ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Αιάκειο προς το Λιλ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Αιάκειο προς Λιλ

TGV Lyria
TGV Lyria
SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Αιάκειο Λιλ

Πτήσεις Αιάκειο Λιλ

Αεροπορικές εταιρείες Αιάκειο Λιλ

Easyjet
Easyjet
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Volotea
Volotea
Air Corsica
Air Corsica
Air France
Air France
XL Airways France
XL Airways France
Αναζήτηση για πτήσεις Αιάκειο Λιλ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης