Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με αεροπορικά
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurolines, FlixBus, Norwegian Air Shuttle, Ryanair ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίμπιζα - ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.

Για το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ίμπιζα προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ίμπιζα με το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πόλη αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Απόσταση
2557 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurolines, FlixBus, Norwegian Air Shuttle, Ryanair ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ίμπιζα-ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ίμπιζα προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2557 km μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ίμπιζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ίμπιζα στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίμπιζα; Πού θα φτάσω στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ;

Λιμένες αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Arlanda
Χάρτης
Skavsta
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Αναζήτηση διαμονής στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πλοία Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ίμπιζα προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ίμπιζα προς το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Λεωφορείο Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ίμπιζα και ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Eurolines
Eurolines
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Πτήσεις Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Αεροπορικές εταιρείες Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Ryanair
Ryanair
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Air Europa
Air Europa
Vueling Airlines
Vueling Airlines
TUIfly
TUIfly
Germanwings
Germanwings
Αναζήτηση για πτήσεις Ίμπιζα ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης