Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπάρι με αεροπορικά
Μπάρι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Πάλμα (Μαγιόρκα)
Πάλμα (Μαγιόρκα)
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μπάρι
Μπάρι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίμπιζα στο Μπάρι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα από το Μπάρι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίμπιζα στο Μπάρι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Vueling Airlines, Alitalia ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίμπιζα - Μπάρι.

Για το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μπάρι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ίμπιζα Μπάρι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ίμπιζα προς Μπάρι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ίμπιζα στο Μπάρι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ίμπιζα Μπάρι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ίμπιζα - Μπάρι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ίμπιζα Μπάρι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ίμπιζα με το Μπάρι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μπάρι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίμπιζα στο Μπάρι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίμπιζα Μπάρι

Πόλη αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Μπάρι
Ιταλία
Απουλία
Απόσταση
1334 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μπάρι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Μπάρι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Vueling Airlines, Alitalia ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ίμπιζα προς το Μπάρι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ίμπιζα προς το Μπάρι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μπάρι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ίμπιζα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ίμπιζα στο Μπάρι;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ίμπιζα προς το Μπάρι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπάρι για να καλύψουν την απόσταση των 1334 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ίμπιζα στο Μπάρι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ίμπιζα-Μπάρι θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ίμπιζα - Μπάρι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ίμπιζα στο Μπάρι;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίμπιζα; Πού θα φτάσω στο Μπάρι;

Λιμένες αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπάρι

Bari
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπάρι

Bari Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μπάρι

Palese
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Μπάρι
Αναζήτηση διαμονής στο Μπάρι

Πλοία Ίμπιζα Μπάρι

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μπάρι με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ίμπιζα προς το Μπάρι, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ίμπιζα Μπάρι

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα Μπάρι

Λεωφορείο Ίμπιζα Μπάρι

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπάρι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Ίμπιζα Μπάρι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ίμπιζα Μπάρι

Τρένα Ίμπιζα Μπάρι

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ίμπιζα στο Μπάρι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Μπάρι.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ίμπιζα προς το Μπάρι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ίμπιζα προς Μπάρι

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ίμπιζα Μπάρι

Πτήσεις Ίμπιζα Μπάρι

Αεροπορικές εταιρείες Ίμπιζα Μπάρι

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Alitalia
Alitalia
Ryanair
Ryanair
Meridiana
Meridiana
Air One
Air One
Easyjet
Easyjet
Air Europa
Air Europa
Volotea
Volotea
Blue Air
Blue Air
Air Berlin
Air Berlin
Αναζήτηση για πτήσεις Ίμπιζα Μπάρι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης