Προτεινόμενη διαδρομή
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κωνσταντινούπολη με αεροπορικά
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ίμπιζα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ίμπιζα από το Κωνσταντινούπολη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Turkish Airlines, Pegasus, Alitalia, Acciona Trasmediterránea ή Baleària), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ίμπιζα - Κωνσταντινούπολη.

Για το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ίμπιζα με το Κωνσταντινούπολη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κωνσταντινούπολη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Πόλη αναχώρησης
Ίμπιζα
Ισπανία
Βαλεαρίδες Νήσοι
Πόλη προορισμού
Κωνσταντινούπολη
Τουρκία
Απόσταση
2349 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Turkish Airlines, Pegasus, Alitalia, Acciona Trasmediterránea ή Baleària, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ίμπιζα στο Κωνσταντινούπολη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ίμπιζα προς το Κωνσταντινούπολη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2349 km μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ίμπιζα προς το Κωνσταντινούπολη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ίμπιζα; Πού θα φτάσω στο Κωνσταντινούπολη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza Eivissa
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ίμπιζα

Ibiza
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κωνσταντινούπολη

Ataturk
Χάρτης
Sabiha Gokcen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη
Αναζήτηση διαμονής στο Κωνσταντινούπολη

Πλοία Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ίμπιζα για το Κωνσταντινούπολη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα - Κωνσταντινούπολη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ίμπιζα και Κωνσταντινούπολη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Acciona Trasmediterránea
Acciona Trasmediterránea
Baleària
Baleària
Grandi Navi Veloci
Grandi Navi Veloci
Trasmed
Trasmed
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Πτήσεις Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Αεροπορικές εταιρείες Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Alitalia
Alitalia
Blue Panorama Airlines
Blue Panorama Airlines
Air Europa
Air Europa
Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Borajet
Borajet
Meridiana
Meridiana
Αναζήτηση για πτήσεις Ίμπιζα Κωνσταντινούπολη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης