Μόναχο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με τρένο, λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Μόναχο στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Μόναχο από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, ÖBB, Trenitalia, Hellö ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Μόναχο και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Μόναχο - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Μόναχο προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Μόναχο στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Μόναχο Βενετία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Μόναχο - Βενετία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Μόναχο Βενετία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Μόναχο με το Βενετία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βενετία σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Μόναχο Βενετία

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Βενετία είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βενετία με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Μόναχο είτε στο Βενετία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Μόναχο στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Μόναχο Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Μόναχο
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
306 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο, Carpooling και αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Μόναχο και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, ÖBB, Trenitalia, Hellö ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Μόναχο και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Μόναχο προς το Βενετία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Μόναχο και Βενετία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 306 km μεταξύ Μόναχο και Βενετία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Μόναχο προς το Βενετία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Μόναχο Βενετία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Μόναχο προς το Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βενετία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Μόναχο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Μόναχο στο Βενετία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Βενετία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Μόναχο προς το Βενετία είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βενετία (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Βενετία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Μόναχο-Βενετία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Μόναχο προς το Βενετία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βενετία για να καλύψουν την απόσταση των 306 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Μόναχο στο Βενετία;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Μόναχο και Βενετία προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Μόναχο ή του Βενετία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Μόναχο προς το Βενετία είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Μόναχο-Βενετία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Μόναχο - Βενετία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Μόναχο στο Βενετία;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Μόναχο και Βενετία είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Μόναχο στο Βενετία είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Μόναχο προς το Βενετία είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Μόναχο Βενετία. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Μόναχο προς το Βενετία μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Μόναχο; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Μόναχο

München - Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης
Munich central bus station
Χάρτης
Munich Airport
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Μόναχο

München Hbf
Χάρτης
München-Pasing
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Μόναχο

Franz Josef Strauss
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Venezia Tronchetto Stazione
Χάρτης
Venice (Airport VCE)
Χάρτης
Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Βενετία

Venezia Mestre
Χάρτης
Venezia Santa Lucia
Χάρτης
Fagare
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Μόναχο Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Βενετία

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Μόναχο στο Βενετία και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με λεωφορείο, τρένο, αεροπορικά ή Carpooling, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Μόναχο στο Βενετία.

  • 1. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Μόναχο προς Βενετία. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Βενετία.
  • 2. Κάντε κράτηση εκ των προτέρων
    Αυτή είναι συχνά η πιο γνωστή συμβουλή για εξοικονόμηση χρημάτων στο ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Βενετία. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι τα εισιτήρια τρένου, αεροπλάνου, λεωφορείου ή πλοίου είναι συχνά φθηνότερα αν τα αγοράσετε αρκετά νωρίτερα. Αυτό μπορεί μερικές φορές να σας εξοικονομήσει δεκάδες ή και εκατοντάδες ευρώ στο ταξίδι σας Μόναχο-Βενετία.
  • 3. Συγκρίνετε τους τρόπους μεταφοράς
    Μπορεί να είναι καλή ιδέα να συγκρίνετε τα διάφορα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας από το Μόναχο στο Βενετία. Ενώ η πτήση ή το τρένο μπορεί να φαίνεται η πιο γρήγορη επιλογή για να φτάσετε στο Βενετία, ο συνδυασμός αυτοκινήτων ή το λεωφορείο μπορεί συχνά να είναι φθηνότερες εναλλακτικές λύσεις. Εξετάστε επίσης τη διάρκεια του ταξιδιού και τη διαδρομή για να βρείτε την πιο οικονομική λύση που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Λεωφορείο Μόναχο Βενετία

Τα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Βενετία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Μόναχο και Βενετία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βενετία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Μόναχο και Βενετία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Μόναχο-Βενετία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Μόναχο προς Βενετία στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Μόναχο από Βενετία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Βενετία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Μόναχο-Βενετία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Μόναχο Βενετία

Hellö
Hellö
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Μόναχο Βενετία

Τρένα Μόναχο Βενετία

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Μόναχο στο Βενετία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Βενετία.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Μόναχο στο Βενετία εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βενετία είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Μόναχο και Βενετία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Μόναχο προς το Βενετία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Μόναχο και Βενετία. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Οι επιλογές τροφοδοσίας εντός των τρένων μεταξύ Μόναχο και Βενετία, συμπεριλαμβανομένων σνακ, ποτών και ζεστών γευμάτων, είναι διαθέσιμες είτε στα βαγόνια μπαρ είτε μέσω κινητής υπηρεσίας.

Εταιρείες τρένων από Μόναχο προς Βενετία

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Μόναχο Βενετία

Πτήσεις Μόναχο Βενετία

Αεροπορικές εταιρείες Μόναχο Βενετία

Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Μόναχο Βενετία

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Μόναχο Βενετία

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Μόναχο και Βενετία εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Μόναχο και Βενετία. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Μόναχο προς το Βενετία εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Μόναχο και Βενετία, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Μόναχο Βενετία για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Μόναχο Βενετία

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Μόναχο Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης