Λονδίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μπέρμιγχαμ με τρένο, λεωφορείο, Carpooling
Μπέρμιγχαμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λονδίνο από το Μπέρμιγχαμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways, FlixBus ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λονδίνο - Μπέρμιγχαμ.

Για το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Λονδίνο Μπέρμιγχαμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λονδίνο - Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Μπέρμιγχαμ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Λονδίνο είτε στο Μπέρμιγχαμ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Πόλη αναχώρησης
Λονδίνο
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Μπέρμιγχαμ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
163 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με τρένο, λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η London Midland, Virgin Trains, Chiltern Railways, FlixBus ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λονδίνο - Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ.
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μπέρμιγχαμ για να καλύψουν την απόσταση των 163 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λονδίνο; Πού θα φτάσω στο Μπέρμιγχαμ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Λονδίνο

London Victoria Coach Station
Χάρτης
Gatwick Airport
Χάρτης
Golders Green
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 4
Χάρτης
Heathrow Airport Terminal 5
Χάρτης
Luton Airport
Χάρτης
Stansted Airport
Χάρτης
West Hampstead
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Λονδίνο

London Euston
Χάρτης
London Marylebone
Χάρτης
Stansted Airport
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μπέρμιγχαμ

Birmingham
Χάρτης
Birmingham Airport
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μπέρμιγχαμ

Birmingham International
Χάρτης
Birmingham New Street
Χάρτης
Adderley Park
Χάρτης
Lea Hall
Χάρτης
Stechford
Χάρτης
Birmingham Moor Street
Χάρτης
Birmingham Snow Hill
Χάρτης
Jewellery Quarter
Χάρτης
Aston
Χάρτης
Duddeston
Χάρτης
Erdington
Χάρτης
Gravelly Hill
Χάρτης
Hamstead (Birmingham)
Χάρτης
Perry Barr
Χάρτης
Witton (West Midlands)
Χάρτης
Acocks Green
Χάρτης
Small Heath
Χάρτης
Tyseley
Χάρτης
None
None
Αναζήτηση εισιτηρίων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ
Αναζήτηση διαμονής στο Μπέρμιγχαμ

Λεωφορείο Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μπέρμιγχαμ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Λονδίνο-Μπέρμιγχαμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Τρένα Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μπέρμιγχαμ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ

London Midland
London Midland
Virgin Trains
Virgin Trains
Chiltern Railways
Chiltern Railways
CrossCountry
CrossCountry
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Λονδίνο Μπέρμιγχαμ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Λονδίνο στο Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Λονδίνο προς Μπέρμιγχαμ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Λονδίνο και Μπέρμιγχαμ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Λονδίνο προς το Μπέρμιγχαμ εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Λονδίνο Μπέρμιγχαμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης