Προτεινόμενη διαδρομή
Λάρνακα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αθηνα με αεροπορικά
Αθηνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Λάρνακα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μύκονος
Μύκονος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές
Λάρνακα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Θεσσαλονίκη
Θεσσαλονίκη
Ταξιδέψτε με τρένο, πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Λάρνακα στο Αθηνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Λάρνακα από το Αθηνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Λάρνακα στο Αθηνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Aegean Speed Lines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Λάρνακα - Αθηνα.

Για το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Αθηνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λάρνακα Αθηνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λάρνακα Αθηνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Λάρνακα - Αθηνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Λάρνακα Αθηνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Λάρνακα με το Αθηνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αθηνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Λάρνακα στο Αθηνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Λάρνακα Αθηνα

Πόλη αναχώρησης
Λάρνακα
Κύπρος
Πόλη προορισμού
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
950 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Λάρνακα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Αθηνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Hellenic Train, Aegean Airlines, Olympic Air, Ryanair ή Aegean Speed Lines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Λάρνακα στο Αθηνα;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Λάρνακα προς το Αθηνα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Λάρνακα-Αθηνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Λάρνακα - Αθηνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Λάρνακα-Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Λάρνακα προς το Αθηνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Λάρνακα προς το Αθηνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 950 km μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αθηνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Λάρνακα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Λάρνακα Αθηνα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Λάρνακα προς το Αθηνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Λάρνακα στο Αθηνα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Λάρνακα-Αθηνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Αθηνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Αθηνα.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Αθηνα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Λάρνακα; Πού θα φτάσω στο Αθηνα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Λάρνακα

Larnaca
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αθηνα

Athens Piraeus E1
Χάρτης
Athens Piraeus E6
Χάρτης
Athens Piraeus E3
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Αθηνα

Athens / Αθήνα
Χάρτης
SKA (Rail center of Acharnes)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Λάρνακα Αθηνα
Αναζήτηση διαμονής στο Αθηνα

3 συμβουλές για φθηνότερο ταξίδι μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα

Αποφασίσατε να ταξιδέψετε από το Λάρνακα στο Αθηνα και ψάχνετε τρόπους να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριό σας; Ακολουθούν 3 χρήσιμες συμβουλές για να εξοικονομήσετε χρήματα στο ταξίδι σας. Είτε επιλέξετε να ταξιδέψετε με πλοίο, τρένο ή αεροπορικά, αυτές οι συμβουλές θα σας βοηθήσουν να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από το Λάρνακα στο Αθηνα.

  • 1. Να είστε ευέλικτοι στις ημερομηνίες
    Τα εισιτήρια Λάρνακα-Αθηνα είναι συχνά φθηνότερα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας απ' ό,τι το Σαββατοκύριακο. Αν έχετε την πολυτέλεια να ταξιδέψετε στο Αθηνα κατά τη διάρκεια της εβδομάδας και όχι το Σαββατοκύριακο, μπορείτε να εξοικονομήσετε χρήματα από το εισιτήριο Λάρνακα-Αθηνα. Επιπλέον, η ευελιξία στις ημερομηνίες μπορεί επίσης να σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το Αθηνα.
  • 2. Ταξιδέψτε ελαφρά
    Εάν ταξιδεύετε μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα με εταιρεία που χρεώνει επιπλέον για τις παραδοτέες αποσκευές, όπως συμβαίνει συχνά, ίσως είναι φρόνιμο να περιορίσετε τις αποσκευές σας στο ελάχιστο για να εξοικονομήσετε χρήματα. Προσπαθήστε να πακετάρετε μόνο τα απαραίτητα και βεβαιωθείτε ότι έχετε ελέγξει τις πολιτικές αποσκευών της αεροπορικής εταιρείας πριν αναχωρήσετε για το Αθηνα.
  • 3. Συγκρίνετε τιμές
    Η χρήση της Vivanoda είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να βρείτε τις καλύτερες τιμές για το ταξίδι σας από Λάρνακα προς Αθηνα. Σας επιτρέπει να συγκρίνετε τις τιμές από διάφορους παρόχους μεταφορών σε μία αναζήτηση και να βρείτε την καλύτερη τιμή για τη διαμονή σας στο Αθηνα.

Πλοία Λάρνακα Αθηνα

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Λάρνακα για το Αθηνα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λάρνακα - Αθηνα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Αθηνα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Λάρνακα προς το Αθηνα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Λάρνακα Αθηνα

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
ANEK Lines
ANEK Lines
Hellenic Seaways
Hellenic Seaways
Minoan Lines
Minoan Lines
Cyclades Fast Ferries
Cyclades Fast Ferries
Zante Ferries
Zante Ferries
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Λάρνακα Αθηνα

Τρένα Λάρνακα Αθηνα

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Λάρνακα προς το Αθηνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Λάρνακα στο Αθηνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Αθηνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Λάρνακα στο Αθηνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Λάρνακα και Αθηνα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Λάρνακα προς το Αθηνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Λάρνακα προς Αθηνα

Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Λάρνακα Αθηνα

Πτήσεις Λάρνακα Αθηνα

Αεροπορικές εταιρείες Λάρνακα Αθηνα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Volotea
Volotea
Blue Air
Blue Air
Cyprus Airways
Cyprus Airways
Cobalt
Cobalt
Ellinair
Ellinair
Αναζήτηση για πτήσεις Λάρνακα Αθηνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης