Προτεινόμενη διαδρομή
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Δρέσδη
Δρέσδη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κέρκυρα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρατισλάβα
Μπρατισλάβα
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Δρέσδη
Δρέσδη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κέρκυρα στο Δρέσδη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κέρκυρα από το Δρέσδη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κέρκυρα στο Δρέσδη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Aegean Airlines, Lufthansa, Ryanair ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κέρκυρα - Δρέσδη.

Για το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Δρέσδη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Κέρκυρα προς Δρέσδη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κέρκυρα στο Δρέσδη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Κέρκυρα Δρέσδη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κέρκυρα με το Δρέσδη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Δρέσδη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κέρκυρα στο Δρέσδη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κέρκυρα Δρέσδη

Πόλη αναχώρησης
Κέρκυρα
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Πόλη προορισμού
Δρέσδη
Γερμανία
Σαξονία
Απόσταση
1359 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κέρκυρα στο Δρέσδη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Aegean Airlines, Lufthansa, Ryanair ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κέρκυρα στο Δρέσδη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Κέρκυρα προς το Δρέσδη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Δρέσδη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Κέρκυρα-Δρέσδη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κέρκυρα προς το Δρέσδη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Δρέσδη για να καλύψουν την απόσταση των 1359 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κέρκυρα προς το Δρέσδη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1359 km μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κέρκυρα προς το Δρέσδη, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Κέρκυρα προς το Δρέσδη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κέρκυρα Δρέσδη έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κέρκυρα; Πού θα φτάσω στο Δρέσδη;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κέρκυρα

Corfu I. Kapodistrias
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Δρέσδη

Dresden central station
Χάρτης
Dresden Neustadt
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κέρκυρα Δρέσδη
Αναζήτηση διαμονής στο Δρέσδη

Λεωφορείο Κέρκυρα Δρέσδη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Κέρκυρα-Δρέσδη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Κέρκυρα προς Δρέσδη στη Vivanoda.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κέρκυρα-Δρέσδη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Κέρκυρα και Δρέσδη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Κέρκυρα Δρέσδη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κέρκυρα Δρέσδη

Πτήσεις Κέρκυρα Δρέσδη

Αεροπορικές εταιρείες Κέρκυρα Δρέσδη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Ryanair
Ryanair
Smart Wings
Smart Wings
Αναζήτηση για πτήσεις Κέρκυρα Δρέσδη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης