Προτεινόμενη διαδρομή
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με αεροπορικά
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Κάρντιφ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Κάρντιφ στο Μήλος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Κάρντιφ από το Μήλος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Κάρντιφ στο Μήλος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (First Great Western, FlixBus, National Express, MegaBus ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Κάρντιφ - Μήλος.

Για το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μήλος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Κάρντιφ Μήλος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Κάρντιφ προς Μήλος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Κάρντιφ στο Μήλος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Κάρντιφ Μήλος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Κάρντιφ - Μήλος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Κάρντιφ Μήλος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Κάρντιφ με το Μήλος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μήλος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Κάρντιφ στο Μήλος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Κάρντιφ Μήλος

Πόλη αναχώρησης
Κάρντιφ
Ηνωμένο Βασίλειο
Ουαλία
Πόλη προορισμού
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
2719 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μήλος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Κάρντιφ στο Μήλος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η First Great Western, FlixBus, National Express, MegaBus ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Κάρντιφ στο Μήλος;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Κάρντιφ ή του Μήλος βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Κάρντιφ προς το Μήλος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Κάρντιφ - Μήλος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Κάρντιφ-Μήλος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Κάρντιφ στο Μήλος;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Κάρντιφ-Μήλος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μήλος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μήλος.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μήλος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Κάρντιφ στο Μήλος;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Κάρντιφ προς το Μήλος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μήλος για να καλύψουν την απόσταση των 2719 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Κάρντιφ-Μήλος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Κάρντιφ προς το Μήλος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Κάρντιφ προς το Μήλος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2719 km μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Κάρντιφ Μήλος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μήλος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Κάρντιφ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Κάρντιφ; Πού θα φτάσω στο Μήλος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Κάρντιφ

Cardiff
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff Central
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Κάρντιφ

Cardiff-Wales
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μήλος

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μήλος

Milos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Κάρντιφ Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος

Πλοία Κάρντιφ Μήλος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Μήλος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Κάρντιφ προς το Μήλος, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Κάρντιφ Μήλος

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
ANEK Lines
ANEK Lines
Minoan Lines
Minoan Lines
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Zante Ferries
Zante Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Κάρντιφ Μήλος

Λεωφορείο Κάρντιφ Μήλος

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Κάρντιφ-Μήλος. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Κάρντιφ-Μήλος, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Κάρντιφ-Μήλος συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Κάρντιφ Μήλος

FlixBus
FlixBus
National Express
National Express
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Κάρντιφ Μήλος

Τρένα Κάρντιφ Μήλος

Τα τρένα μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Κάρντιφ προς το Μήλος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Κάρντιφ στο Μήλος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μήλος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Κάρντιφ και Μήλος, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Κάρντιφ προς Μήλος

First Great Western
First Great Western
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Κάρντιφ Μήλος

Πτήσεις Κάρντιφ Μήλος

Αεροπορικές εταιρείες Κάρντιφ Μήλος

Olympic Air
Olympic Air
FlyBE
FlyBE
Cityjet
Cityjet
Easyjet
Easyjet
Aegean Airlines
Aegean Airlines
British Airways
British Airways
Ryanair
Ryanair
Air France
Air France
Transavia.com France
Transavia.com France
Αναζήτηση για πτήσεις Κάρντιφ Μήλος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης