Προτεινόμενη διαδρομή
Γενεύη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ντίσελντορφ με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λουξεμβούργο
Λουξεμβούργο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές
Γενεύη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βασιλεία
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Γενεύη από το Ντίσελντορφ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, TGV Lyria, Deutsche Bahn, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Γενεύη - Ντίσελντορφ.

Για το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Γενεύη προς Ντίσελντορφ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Γενεύη Ντίσελντορφ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Γενεύη - Ντίσελντορφ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Γενεύη Ντίσελντορφ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Γενεύη με το Ντίσελντορφ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ντίσελντορφ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Γενεύη Ντίσελντορφ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Ντίσελντορφ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Γενεύη είτε στο Ντίσελντορφ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Γενεύη Ντίσελντορφ

Πόλη αναχώρησης
Γενεύη
Ελβετία
Πόλη προορισμού
Ντίσελντορφ
Γερμανία
Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία
Απόσταση
560 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, TGV Lyria, Deutsche Bahn, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Γενεύη ή του Ντίσελντορφ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Γενεύη-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Γενεύη - Ντίσελντορφ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ντίσελντορφ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Γενεύη-Ντίσελντορφ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ντίσελντορφ για να καλύψουν την απόσταση των 560 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 560 km μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Γενεύη Ντίσελντορφ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.

Από πού να ξεκινήσετε στο Γενεύη; Πού θα φτάσω στο Ντίσελντορφ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Γενεύη

Geneva
Χάρτης
Genève Aéroport
Χάρτης
Genève aéroport secteur international
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Γενεύη

Genève Gare de Cornavin
Χάρτης
Genève-Aéroport
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Γενεύη

Geneva-Cointrin International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ντίσελντορφ

Düsseldorf
Χάρτης
Düsseldorf
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Ντίσελντορφ

Düsseldorf Flughafen
Χάρτης
Düsseldorf Hbf
Χάρτης
Düsseldorf Wehrhahn
Χάρτης
Düsseldorf Zoo
Χάρτης
Düsseldorf-Benrath
Χάρτης
Düsseldorf-Derendorf
Χάρτης
Düsseldorf-Unterrath
Χάρτης
Düsseldorf Volksgarten
Χάρτης
Düsseldorf-Eller
Χάρτης
Düsseldorf-Eller Mitte
Χάρτης
Düsseldorf-Oberbilk
Χάρτης
None
None

Αεροδρόμια άφιξης στο Ντίσελντορφ

Dusseldorf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Γενεύη Ντίσελντορφ
Αναζήτηση διαμονής στο Ντίσελντορφ

Λεωφορείο Γενεύη Ντίσελντορφ

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ντίσελντορφ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Γενεύη-Ντίσελντορφ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Γενεύη-Ντίσελντορφ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Γενεύη προς Ντίσελντορφ στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Γενεύη Ντίσελντορφ

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
ADAC PostBus
ADAC PostBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Γενεύη Ντίσελντορφ

Τρένα Γενεύη Ντίσελντορφ

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Ντίσελντορφ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Γενεύη προς το Ντίσελντορφ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Γενεύη προς Ντίσελντορφ

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
TGV Lyria
TGV Lyria
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
EuroBahn
EuroBahn
HKX
HKX
FlixTrain
FlixTrain
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Γενεύη Ντίσελντορφ

Πτήσεις Γενεύη Ντίσελντορφ

Αεροπορικές εταιρείες Γενεύη Ντίσελντορφ

Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Luxair
Luxair
Αναζήτηση για πτήσεις Γενεύη Ντίσελντορφ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Γενεύη Ντίσελντορφ

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Γενεύη στο Ντίσελντορφ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Γενεύη προς Ντίσελντορφ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Γενεύη και Ντίσελντορφ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Γενεύη Ντίσελντορφ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Γενεύη Ντίσελντορφ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης