Προτεινόμενη διαδρομή
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ελσίνκι με αεροπορικά, λεωφορείο
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ρίγα
Ρίγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο, λεωφορείο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές
Βαρσοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Ταλίν
Ταλίν
Ταξιδέψτε με πλοίο, λεωφορείο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Βαρσοβία από το Ελσίνκι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Finnair, Air Baltic, LOT Polish Airlines ή Eckerö Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Βαρσοβία - Ελσίνκι.

Για το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Βαρσοβία Ελσίνκι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Βαρσοβία προς Ελσίνκι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Βαρσοβία Ελσίνκι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Βαρσοβία με το Ελσίνκι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ελσίνκι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Βαρσοβία Ελσίνκι

Πόλη αναχώρησης
Βαρσοβία
Πολωνία
Πόλη προορισμού
Ελσίνκι
Φινλανδία
Απόσταση
915 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Finnair, Air Baltic, LOT Polish Airlines ή Eckerö Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι;
Άνεση Το πλοίο Βαρσοβία-Ελσίνκι προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ελσίνκι από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ελσίνκι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Βαρσοβία στο Ελσίνκι;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ελσίνκι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ελσίνκι για να καλύψουν την απόσταση των 915 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Βαρσοβία; Πού θα φτάσω στο Ελσίνκι;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Βαρσοβία

Warszawa Młociny
Χάρτης
Warszawa West
Χάρτης
Warszawa Lotnisko Chopina
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Βαρσοβία

Frederic Chopin
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ελσίνκι

Helsinki Hansa Terminal
Χάρτης
Helsinki West Terminal
Χάρτης
Helsinki Katajanokan Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki Bus Station (Kamppi)
Χάρτης
Helsinki Terminal 2
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ελσίνκι

Helsinki-Vantaa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Βαρσοβία Ελσίνκι
Αναζήτηση διαμονής στο Ελσίνκι

Πλοία Βαρσοβία Ελσίνκι

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Βαρσοβία προς το Ελσίνκι, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Βαρσοβία Ελσίνκι

Eckerö Line
Eckerö Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Viking Line
Viking Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Βαρσοβία Ελσίνκι

Λεωφορείο Βαρσοβία Ελσίνκι

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Βαρσοβία-Ελσίνκι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Βαρσοβία-Ελσίνκι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Βαρσοβία προς Ελσίνκι στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Βαρσοβία και Ελσίνκι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ελσίνκι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Βαρσοβία Ελσίνκι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Βαρσοβία Ελσίνκι

Πτήσεις Βαρσοβία Ελσίνκι

Αεροπορικές εταιρείες Βαρσοβία Ελσίνκι

Finnair
Finnair
Air Baltic
Air Baltic
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Βαρσοβία Ελσίνκι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης