Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ζάκυνθος με αεροπορικά
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ζάκυνθος
Ζάκυνθος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Ζάκυνθος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Ζάκυνθος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Ζάκυνθος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Aegean Airlines, Volotea ή Ventouris Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Ζάκυνθος.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Ζάκυνθος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Αθηνα Ζάκυνθος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Αεροπορικά Αθηνα Ζάκυνθος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Ζάκυνθος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ζάκυνθος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Ζάκυνθος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Ζάκυνθος

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Ζάκυνθος
Ελλάδα
Ιόνια Νησιά
Απόσταση
248 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Ζάκυνθος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Aegean Airlines, Volotea ή Ventouris Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αθηνα προς το Ζάκυνθος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αθηνα προς το Ζάκυνθος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αθηνα Ζάκυνθος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Αθηνα στο Ζάκυνθος;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Ζάκυνθος;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ζάκυνθος

Zakynthos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ζάκυνθος

Zakinthos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Ζάκυνθος
Αναζήτηση διαμονής στο Ζάκυνθος

Πλοία Αθηνα Ζάκυνθος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Αθηνα για το Ζάκυνθος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθηνα - Ζάκυνθος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Αθηνα προς το Ζάκυνθος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Αθηνα και Ζάκυνθος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Αθηνα Ζάκυνθος

Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Αθηνα Ζάκυνθος

Πτήσεις Αθηνα Ζάκυνθος

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Ζάκυνθος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Volotea
Volotea
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Ζάκυνθος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης