Προτεινόμενη διαδρομή
Αθηνα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άγκυρα με αεροπορικά
Άγκυρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Κωνσταντινούπολη
Κωνσταντινούπολη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Άγκυρα
Άγκυρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Αθηνα στο Άγκυρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Αθηνα από το Άγκυρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Αθηνα στο Άγκυρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Kamil Koç, Aegean Airlines, Pegasus, Olympic Air ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Αθηνα - Άγκυρα.

Για το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Άγκυρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Αθηνα προς Άγκυρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Αθηνα στο Άγκυρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Αθηνα Άγκυρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Αθηνα με το Άγκυρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Άγκυρα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Αθηνα Άγκυρα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Άγκυρα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Αθηνα είτε στο Άγκυρα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Αθηνα στο Άγκυρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Αθηνα Άγκυρα

Πόλη αναχώρησης
Αθηνα
Ελλάδα
Αττική
Πόλη προορισμού
Άγκυρα
Τουρκία
Απόσταση
820 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Άγκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Άγκυρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Άγκυρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Αθηνα στο Άγκυρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Kamil Koç, Aegean Airlines, Pegasus, Olympic Air ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Αθηνα στο Άγκυρα;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Αθηνα προς το Άγκυρα είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Αθηνα στο Άγκυρα είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αθηνα προς το Άγκυρα μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Αθηνα προς το Άγκυρα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Αθηνα προς το Άγκυρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 820 km μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Αθηνα Άγκυρα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Άγκυρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Αθηνα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Αθηνα στο Άγκυρα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Αθηνα προς το Άγκυρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Άγκυρα για να καλύψουν την απόσταση των 820 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Αθηνα-Άγκυρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Αθηνα; Πού θα φτάσω στο Άγκυρα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Αθηνα

Eleftherios Venizelos International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άγκυρα

Kayaş, Kayaş Çalışkan
Χάρτης
Ankara, Ankara Bus Station
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Άγκυρα

Esenboga
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Αθηνα Άγκυρα
Αναζήτηση διαμονής στο Άγκυρα

Λεωφορείο Αθηνα Άγκυρα

Τα λεωφορεία μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Αθηνα-Άγκυρα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Άγκυρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Αθηνα-Άγκυρα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Αθηνα Άγκυρα

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Αθηνα Άγκυρα

Πτήσεις Αθηνα Άγκυρα

Αεροπορικές εταιρείες Αθηνα Άγκυρα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Pegasus
Pegasus
Olympic Air
Olympic Air
Singapore Airlines
Singapore Airlines
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Borajet
Borajet
Αναζήτηση για πτήσεις Αθηνα Άγκυρα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Αθηνα Άγκυρα

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Αθηνα προς το Άγκυρα εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Αθηνα στο Άγκυρα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Αθηνα προς Άγκυρα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Αθηνα Άγκυρα για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Αθηνα και Άγκυρα εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Αθηνα Άγκυρα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Αθηνα Άγκυρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης