Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, πλοίο, λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Χέλσινγκμποργκ
Χέλσινγκμποργκ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με τρένο, αεροπορικά, λεωφορείο για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Χέλσινγκμποργκ
Χέλσινγκμποργκ
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χέλσινγκμποργκ με λεωφορείο
Χέλσινγκμποργκ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όσλο από το Χέλσινγκμποργκ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (VY, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss ή Wideroe), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όσλο - Χέλσινγκμποργκ.

Για το ταξίδι σας από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Όσλο Χέλσινγκμποργκ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Όσλο προς Χέλσινγκμποργκ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όσλο Χέλσινγκμποργκ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όσλο - Χέλσινγκμποργκ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όσλο με το Χέλσινγκμποργκ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χέλσινγκμποργκ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Πόλη αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Χέλσινγκμποργκ
Σουηδία
Απόσταση
445 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Χέλσινγκμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Χέλσινγκμποργκ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η VY, FlixBus, Swebus, VY Buss - NettBuss ή Wideroe, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όσλο - Χέλσινγκμποργκ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χέλσινγκμποργκ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χέλσινγκμποργκ για να καλύψουν την απόσταση των 445 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Χέλσινγκμποργκ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Όσλο; Πού θα φτάσω στο Χέλσινγκμποργκ;

Λιμένες αναχώρησης στο Όσλο

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Όσλο

Oslo bstn Galleriet
Χάρτης
Oslo
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Όσλο

Oslo S
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Χέλσινγκμποργκ

Helsingborg Centralstation
Χάρτης
Helsingborg
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Χέλσινγκμποργκ
Αναζήτηση διαμονής στο Χέλσινγκμποργκ

Πλοία Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χέλσινγκμποργκ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Όσλο Χέλσινγκμποργκ

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Λεωφορείο Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Όσλο-Χέλσινγκμποργκ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χέλσινγκμποργκ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Όσλο Χέλσινγκμποργκ

FlixBus
FlixBus
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Bus4You
Bus4You
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Τρένα Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Όσλο προς το Χέλσινγκμποργκ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χέλσινγκμποργκ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όσλο στο Χέλσινγκμποργκ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Χέλσινγκμποργκ.

Εταιρείες τρένων από Όσλο προς Χέλσινγκμποργκ

VY
VY
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Πτήσεις Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Αεροπορικές εταιρείες Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Wideroe
Wideroe
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Όσλο Χέλσινγκμποργκ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης