Προτεινόμενη διαδρομή
Όσλο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Σμύρνη με αεροπορικά
Σμύρνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, πλοίο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σμύρνη
Σμύρνη
Δείτε τιμές
Όσλο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Σμύρνη
Σμύρνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όσλο στο Σμύρνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όσλο από το Σμύρνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όσλο στο Σμύρνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Σμύρνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Eurolines, Swebus, Aegean Airlines ή Pegasus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Σμύρνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όσλο - Σμύρνη.

Για το ταξίδι σας από το Όσλο στο Σμύρνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Όσλο Σμύρνη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Όσλο και Σμύρνη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Όσλο προς Σμύρνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όσλο στο Σμύρνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Όσλο Σμύρνη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όσλο με το Σμύρνη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Σμύρνη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όσλο στο Σμύρνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όσλο Σμύρνη

Πόλη αναχώρησης
Όσλο
Νορβηγία
Πόλη προορισμού
Σμύρνη
Τουρκία
Απόσταση
2654 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Σμύρνη
Αναζήτηση διαμονής στο Σμύρνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Σμύρνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όσλο στο Σμύρνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όσλο και Σμύρνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Eurolines, Swebus, Aegean Airlines ή Pegasus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όσλο και Σμύρνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όσλο και Σμύρνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Όσλο στο Σμύρνη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Όσλο και Σμύρνη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Όσλο και Σμύρνη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όσλο στο Σμύρνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Όσλο προς το Σμύρνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Σμύρνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Όσλο-Σμύρνη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όσλο προς το Σμύρνη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Όσλο και Σμύρνη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2654 km μεταξύ Όσλο και Σμύρνη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Όσλο προς το Σμύρνη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Όσλο; Πού θα φτάσω στο Σμύρνη;

Λιμένες αναχώρησης στο Όσλο

Stena Line/DFDS Seaways Terminalen Oslo
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Όσλο

Oslo bstn Galleriet
Χάρτης
Oslo
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όσλο

Oslo Gardermoen
Χάρτης
Sandefjord
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Σμύρνη

Adnan Menderes
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όσλο Σμύρνη
Αναζήτηση διαμονής στο Σμύρνη

Πλοία Όσλο Σμύρνη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Όσλο για το Σμύρνη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όσλο - Σμύρνη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Όσλο και Σμύρνη. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Όσλο και Σμύρνη, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Όσλο Σμύρνη

DFDS Seaways
DFDS Seaways
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Όσλο Σμύρνη

Λεωφορείο Όσλο Σμύρνη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Όσλο από Σμύρνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Σμύρνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Όσλο και Σμύρνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Σμύρνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όσλο και Σμύρνη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Όσλο Σμύρνη

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όσλο Σμύρνη

Πτήσεις Όσλο Σμύρνη

Αεροπορικές εταιρείες Όσλο Σμύρνη

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Pegasus
Pegasus
Germanwings
Germanwings
Sunexpress
Sunexpress
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Air Berlin
Air Berlin
Pakistan International Airlines
Pakistan International Airlines
Wideroe
Wideroe
Αναζήτηση για πτήσεις Όσλο Σμύρνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης