Προτεινόμενη διαδρομή
Όλμπια
Ταξιδέψτε απευθείας στο Παρίσι με αεροπορικά
Παρίσι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γενεύη
Γενεύη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Δείτε τιμές
Όλμπια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Όλμπια στο Παρίσι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Όλμπια από το Παρίσι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Όλμπια στο Παρίσι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Παρίσι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (TGV Lyria, SNCF, Eurolines, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Όλμπια και Παρίσι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Όλμπια - Παρίσι.

Για το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Παρίσι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Όλμπια προς Παρίσι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Όλμπια στο Παρίσι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όλμπια Παρίσι με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Όλμπια - Παρίσι είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Όλμπια Παρίσι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Όλμπια με το Παρίσι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Παρίσι σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Όλμπια στο Παρίσι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Όλμπια Παρίσι

Πόλη αναχώρησης
Όλμπια
Ιταλία
Σαρδηνία
Πόλη προορισμού
Παρίσι
Γαλλία
Île-de-France
Απόσταση
1047 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Παρίσι
Αναζήτηση διαμονής στο Παρίσι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Παρίσι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Όλμπια στο Παρίσι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Όλμπια και Παρίσι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η TGV Lyria, SNCF, Eurolines, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Όλμπια και Παρίσι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Παρίσι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Όλμπια στο Παρίσι;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Όλμπια προς το Παρίσι είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Όλμπια - Παρίσι μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Όλμπια προς το Παρίσι;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Όλμπια προς το Παρίσι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Παρίσι πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Όλμπια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Όλμπια στο Παρίσι;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Όλμπια και Παρίσι, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Όλμπια προς το Παρίσι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Παρίσι για να καλύψουν την απόσταση των 1047 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Όλμπια; Πού θα φτάσω στο Παρίσι;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Όλμπια

Costa Smeralda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Παρίσι

Paris Galliéni
Χάρτης
Paris Quai de Bercy
Χάρτης
Orly Sud
Χάρτης
Bibliothèque François Mitterrand
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Παρίσι

Paris-Gare-de-Lyon
Χάρτης
Marne-la-Vallée-Chessy
Χάρτης
Aérop-C-de-Gaulle-2-TGV
Χάρτης
Paris-Austerlitz
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Παρίσι

Paris Charles De Gaulle
Χάρτης
Paris Orly
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Όλμπια Παρίσι
Αναζήτηση διαμονής στο Παρίσι

Λεωφορείο Όλμπια Παρίσι

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Όλμπια και Παρίσι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Όλμπια-Παρίσι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Όλμπια-Παρίσι, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Όλμπια Παρίσι

Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Όλμπια Παρίσι

Τρένα Όλμπια Παρίσι

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Όλμπια στο Παρίσι. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Όλμπια και Παρίσι.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Όλμπια προς το Παρίσι τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Όλμπια και Παρίσι, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Όλμπια προς Παρίσι

TGV Lyria
TGV Lyria
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Όλμπια Παρίσι

Πτήσεις Όλμπια Παρίσι

Αεροπορικές εταιρείες Όλμπια Παρίσι

Air France
Air France
Easyjet
Easyjet
Darwin Airline
Darwin Airline
Meridiana
Meridiana
Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Jetairfly
Jetairfly
Aigle Azur
Aigle Azur
Αναζήτηση για πτήσεις Όλμπια Παρίσι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης