Προτεινόμενη διαδρομή
Χαϊδελβέργη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λωζάνη με Carpooling, λεωφορείο
Λωζάνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χαϊδελβέργη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Βασιλεία
Βασιλεία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λωζάνη
Λωζάνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χαϊδελβέργη από το Λωζάνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Blablacar, FlixTrain ή SBB CFF FFS), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χαϊδελβέργη - Λωζάνη.

Για το ταξίδι σας από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Χαϊδελβέργη προς Λωζάνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Χαϊδελβέργη Λωζάνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Χαϊδελβέργη - Λωζάνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λωζάνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Χαϊδελβέργη είτε στο Λωζάνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Πόλη αναχώρησης
Χαϊδελβέργη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Πόλη προορισμού
Λωζάνη
Ελβετία
Απόσταση
355 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Χαϊδελβέργη Λωζάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Λωζάνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Blablacar, FlixTrain ή SBB CFF FFS, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Χαϊδελβέργη προς το Λωζάνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λωζάνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Χαϊδελβέργη προς το Λωζάνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λωζάνη για να καλύψουν την απόσταση των 355 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Χαϊδελβέργη-Λωζάνη θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Χαϊδελβέργη - Λωζάνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Χαϊδελβέργη προς το Λωζάνη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Χαϊδελβέργη; Πού θα φτάσω στο Λωζάνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Χαϊδελβέργη

Heidelberg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Χαϊδελβέργη

Heidelberg Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λωζάνη

Lausanne Route des Plaines-du-Loup
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χαϊδελβέργη Λωζάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Λωζάνη

Λεωφορείο Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Χαϊδελβέργη-Λωζάνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Λωζάνη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα λεωφορεία μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Χαϊδελβέργη Λωζάνη

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Τρένα Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Τα τρένα μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λωζάνη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Χαϊδελβέργη προς το Λωζάνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Χαϊδελβέργη προς Λωζάνη

FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Χαϊδελβέργη στο Λωζάνη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Χαϊδελβέργη προς Λωζάνη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χαϊδελβέργη και Λωζάνη, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Χαϊδελβέργη Λωζάνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης