Προτεινόμενη διαδρομή
Χανιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ντίσελντορφ
Ντίσελντορφ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Ρέιμς
Ρέιμς
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Χανιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρέιμς
Ρέιμς
Δείτε τιμές
Χανιά
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Στουτγάρδη
Στουτγάρδη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ρέιμς
Ρέιμς
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Χανιά στο Ρέιμς;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Χανιά από το Ρέιμς και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Χανιά στο Ρέιμς, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Ρέιμς, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Eurolines, Blablabus, TUIfly ή Condor Flugdienst), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Χανιά και Ρέιμς, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Χανιά - Ρέιμς.

Για το ταξίδι σας από το Χανιά στο Ρέιμς, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Χανιά προς Ρέιμς

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Χανιά στο Ρέιμς, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Χανιά Ρέιμς

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Χανιά με το Ρέιμς, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρέιμς σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Χανιά στο Ρέιμς για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Χανιά Ρέιμς

Πόλη αναχώρησης
Χανιά
Ελλάδα
Κρήτη
Πόλη προορισμού
Ρέιμς
Γαλλία
Champagne-Ardenne
Απόσταση
2230 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Ρέιμς
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέιμς
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Ρέιμς με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Χανιά στο Ρέιμς με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Χανιά και Ρέιμς που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Eurolines, Blablabus, TUIfly ή Condor Flugdienst, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Χανιά και Ρέιμς με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Χανιά και Ρέιμς

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Χανιά στο Ρέιμς;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Χανιά και Ρέιμς είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Χανιά προς το Ρέιμς είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρέιμς (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Χανιά-Ρέιμς μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Χανιά προς το Ρέιμς είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρέιμς για να καλύψουν την απόσταση των 2230 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Χανιά προς το Ρέιμς;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Χανιά και Ρέιμς είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2230 km μεταξύ Χανιά και Ρέιμς.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Χανιά προς το Ρέιμς, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Χανιά Ρέιμς έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Χανιά προς το Ρέιμς μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Χανιά; Πού θα φτάσω στο Ρέιμς;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Χανιά

Souda
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ρέιμς

Reims
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Χανιά Ρέιμς
Αναζήτηση διαμονής στο Ρέιμς

Λεωφορείο Χανιά Ρέιμς

Τα λεωφορεία μεταξύ Χανιά και Ρέιμς προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Χανιά και Ρέιμς είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Χανιά από Ρέιμς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρέιμς, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Χανιά-Ρέιμς ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Χανιά προς Ρέιμς στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Χανιά Ρέιμς

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Χανιά Ρέιμς

Πτήσεις Χανιά Ρέιμς

Αεροπορικές εταιρείες Χανιά Ρέιμς

TUIfly
TUIfly
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Sunexpress
Sunexpress
Αναζήτηση για πτήσεις Χανιά Ρέιμς

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης