Προτεινόμενη διαδρομή
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λοτζ με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο
Λοτζ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, αεροπορικά, λεωφορείο για Κρακοβία
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Λοτζ
Λοτζ
Δείτε τιμές
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λοτζ
Λοτζ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Φρανκφούρτη από το Λοτζ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixTrain, Russian Railways, FlixBus ή ADAC PostBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Φρανκφούρτη - Λοτζ.

Για το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Φρανκφούρτη προς Λοτζ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Φρανκφούρτη Λοτζ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Φρανκφούρτη - Λοτζ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Φρανκφούρτη Λοτζ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Φρανκφούρτη με το Λοτζ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λοτζ σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Λοτζ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λοτζ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Φρανκφούρτη είτε στο Λοτζ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Φρανκφούρτη Λοτζ

Πόλη αναχώρησης
Φρανκφούρτη
Γερμανία
Έσση
Πόλη προορισμού
Λοτζ
Πολωνία
Απόσταση
777 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling, αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Λοτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Λοτζ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixTrain, Russian Railways, FlixBus ή ADAC PostBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λοτζ (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λοτζ για να καλύψουν την απόσταση των 777 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Φρανκφούρτη-Λοτζ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ;
Οικονομικό Η μεταφορά με αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ είναι συχνά ο πιο οικονομικός τρόπος για να ταξιδέψετε.
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ.
Διαθεσιμότητα Η εύρεση διαθεσιμότητας για μια διαδρομή με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ μπορεί να είναι δύσκολη, ειδικά αν προγραμματίζετε εκ των προτέρων. Οι περισσότερες συγκοινωνίες είναι διαθέσιμες μόνο λίγες ημέρες ή εβδομάδες πριν από την αναχώρηση.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Φρανκφούρτη-Λοτζ θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Φρανκφούρτη - Λοτζ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Φρανκφούρτη-Λοτζ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 777 km μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Λοτζ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Φρανκφούρτη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Φρανκφούρτη; Πού θα φτάσω στο Λοτζ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Φρανκφούρτη

Frankfurt central station
Χάρτης
Frankfurt Airport
Χάρτης
Frankfurt Zentral Omnibus Bahnhof (ZOB)
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt (Main) Hbf
Χάρτης
Frankfurt (Main) Süd
Χάρτης
Frankfurt am Main Flughafen Fernbahnhof
Χάρτης
Frankfurt (Main) West
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Φρανκφούρτη

Frankfurt International
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λοτζ

Łódź Fabryczna
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λοτζ

Łódź Kaliska
Χάρτης
Łódź Chojny
Χάρτης
Łódź Fabryczna
Χάρτης
Łódź Żabiniec
Χάρτης
Łódź Retkinia
Χάρτης
Łódź Widzew
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λοτζ

Lodz Lublinek
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Φρανκφούρτη Λοτζ
Αναζήτηση διαμονής στο Λοτζ

Λεωφορείο Φρανκφούρτη Λοτζ

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Φρανκφούρτη-Λοτζ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Φρανκφούρτη-Λοτζ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Φρανκφούρτη προς Λοτζ στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Φρανκφούρτη Λοτζ

FlixBus
FlixBus
ADAC PostBus
ADAC PostBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Φρανκφούρτη Λοτζ

Τρένα Φρανκφούρτη Λοτζ

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Φρανκφούρτη στο Λοτζ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Φρανκφούρτη προς το Λοτζ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Φρανκφούρτη προς Λοτζ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
FlixTrain
FlixTrain
Russian Railways
Russian Railways
PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Φρανκφούρτη Λοτζ

Πτήσεις Φρανκφούρτη Λοτζ

Αεροπορικές εταιρείες Φρανκφούρτη Λοτζ

Czech Airlines
Czech Airlines
Lufthansa
Lufthansa
Air Berlin
Air Berlin
Hainan Airlines
Hainan Airlines
LOT Polish Airlines
LOT Polish Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Φρανκφούρτη Λοτζ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Φρανκφούρτη Λοτζ

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Φρανκφούρτη Λοτζ για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Φρανκφούρτη και Λοτζ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Φρανκφούρτη Λοτζ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Φρανκφούρτη Λοτζ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης