Προτεινόμενη διαδρομή
Τρίκαλα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κοΐμπρα
Κοΐμπρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τρίκαλα
Ταξιδέψτε με τρένο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Κοΐμπρα
Κοΐμπρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τρίκαλα από το Κοΐμπρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Hellenic Train, FlixBus, Rede Expressos ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τρίκαλα - Κοΐμπρα.

Για το ταξίδι σας από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τρίκαλα προς Κοΐμπρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τρίκαλα Κοΐμπρα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τρίκαλα - Κοΐμπρα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Τρίκαλα Κοΐμπρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Τρίκαλα με το Κοΐμπρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κοΐμπρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τρίκαλα Κοΐμπρα

Πόλη αναχώρησης
Τρίκαλα
Ελλάδα
Πόλη προορισμού
Κοΐμπρα
Πορτογαλία
Απόσταση
2565 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τρίκαλα Κοΐμπρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κοΐμπρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Hellenic Train, FlixBus, Rede Expressos ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Τρίκαλα προς το Κοΐμπρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2565 km μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Τρίκαλα προς το Κοΐμπρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Τρίκαλα Κοΐμπρα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Κοΐμπρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Τρίκαλα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Τρίκαλα-Κοΐμπρα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τρίκαλα-Κοΐμπρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Τρίκαλα - Κοΐμπρα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Τρίκαλα-Κοΐμπρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τρίκαλα προς το Κοΐμπρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Κοΐμπρα για να καλύψουν την απόσταση των 2565 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τρίκαλα; Πού θα φτάσω στο Κοΐμπρα;

Σταθμοί αναχώρησης στο Τρίκαλα

Trikala / Τρίκαλα
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κοΐμπρα

Coimbra - Ferno de Magalhães
Χάρτης
Coimbra
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κοΐμπρα

Coimbra-B
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τρίκαλα Κοΐμπρα
Αναζήτηση διαμονής στο Κοΐμπρα

Λεωφορείο Τρίκαλα Κοΐμπρα

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Κοΐμπρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τρίκαλα-Κοΐμπρα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τρίκαλα προς Κοΐμπρα στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Τρίκαλα-Κοΐμπρα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Τρίκαλα Κοΐμπρα

FlixBus
FlixBus
Rede Expressos
Rede Expressos
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τρίκαλα Κοΐμπρα

Τρένα Τρίκαλα Κοΐμπρα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Κοΐμπρα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Τρίκαλα προς το Κοΐμπρα. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Τρίκαλα στο Κοΐμπρα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Τρίκαλα και Κοΐμπρα.

Εταιρείες τρένων από Τρίκαλα προς Κοΐμπρα

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Hellenic Train
Hellenic Train
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τρίκαλα Κοΐμπρα

Πτήσεις Τρίκαλα Κοΐμπρα

Αεροπορικές εταιρείες Τρίκαλα Κοΐμπρα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Iberia
Iberia
TAP Portugal
TAP Portugal
Αναζήτηση για πτήσεις Τρίκαλα Κοΐμπρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης