Τουλόν
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τουλόν από το Ηγουμενίτσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, FlixBus ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τουλόν - Ηγουμενίτσα.

Για το ταξίδι σας από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Τουλόν Ηγουμενίτσα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Τουλόν προς Ηγουμενίτσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τουλόν Ηγουμενίτσα

Πόλη αναχώρησης
Τουλόν
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Πόλη προορισμού
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
1261 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τουλόν Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ANEK Lines, Superfast Ferries, Minoan Lines, FlixBus ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τουλόν προς το Ηγουμενίτσα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ηγουμενίτσα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τουλόν προς το Ηγουμενίτσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηγουμενίτσα για να καλύψουν την απόσταση των 1261 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Τουλόν-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Τουλόν στο Ηγουμενίτσα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τουλόν; Πού θα φτάσω στο Ηγουμενίτσα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τουλόν

Toulon
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τουλόν Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα

Πλοία Τουλόν Ηγουμενίτσα

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Τουλόν προς Ηγουμενίτσα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηγουμενίτσα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Τουλόν Ηγουμενίτσα

ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τουλόν Ηγουμενίτσα

Λεωφορείο Τουλόν Ηγουμενίτσα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Τουλόν-Ηγουμενίτσα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Τουλόν και Ηγουμενίτσα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ηγουμενίτσα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τουλόν-Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τουλόν προς Ηγουμενίτσα στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Τουλόν-Ηγουμενίτσα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Τουλόν Ηγουμενίτσα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τουλόν Ηγουμενίτσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης