Προτεινόμενη διαδρομή
Τορίνο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κάννες με Carpooling
Κάννες
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τορίνο
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Κάννες
Κάννες
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τορίνο στο Κάννες;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τορίνο από το Κάννες και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τορίνο στο Κάννες, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Κάννες, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, TGV Lyria, Thello, FlixBus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τορίνο και Κάννες, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τορίνο - Κάννες.

Για το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Κάννες, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τορίνο προς Κάννες

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τορίνο στο Κάννες, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τορίνο Κάννες με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τορίνο - Κάννες είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Τορίνο Κάννες

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Τορίνο και Κάννες είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Κάννες με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Τορίνο είτε στο Κάννες.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τορίνο στο Κάννες για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τορίνο Κάννες

Πόλη αναχώρησης
Τορίνο
Ιταλία
Πιεμόντε
Πόλη προορισμού
Κάννες
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
177 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Κάννες
Αναζήτηση διαμονής στο Κάννες
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Κάννες με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τορίνο στο Κάννες με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τορίνο και Κάννες που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, TGV Lyria, Thello, FlixBus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τορίνο και Κάννες με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τορίνο και Κάννες

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τορίνο στο Κάννες;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τορίνο προς το Κάννες είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κάννες (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Τορίνο-Κάννες μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τορίνο στο Κάννες;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Τορίνο και Κάννες προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τορίνο-Κάννες μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Τορίνο στο Κάννες;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Τορίνο προς το Κάννες.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Τορίνο στο Κάννες.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τορίνο; Πού θα φτάσω στο Κάννες;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τορίνο

Torino (Vittorio Emanuele)
Χάρτης
Turin autostazione
Χάρτης
Torino (Lingotto)
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κάννες

Cannes
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κάννες

Cannes
Χάρτης
Ranguin
Χάρτης
Frayère (la)
Χάρτης
Bosquet (le)
Χάρτης
Cannes-la-Bocca
Χάρτης
Mandelieu-la-Napoule
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τορίνο Κάννες
Αναζήτηση διαμονής στο Κάννες

Λεωφορείο Τορίνο Κάννες

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Τορίνο και Κάννες είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Τορίνο-Κάννες συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Τορίνο-Κάννες. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Τορίνο Κάννες

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τορίνο Κάννες

Τρένα Τορίνο Κάννες

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Τορίνο και Κάννες, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Τορίνο προς το Κάννες τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Τορίνο προς το Κάννες, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Τορίνο προς Κάννες

SNCF
SNCF
TGV Lyria
TGV Lyria
Thello
Thello
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τορίνο Κάννες

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Τορίνο Κάννες

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Τορίνο και Κάννες εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Τορίνο στο Κάννες εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Τορίνο προς Κάννες, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Τορίνο Κάννες

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Τορίνο Κάννες

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης