Προτεινόμενη διαδρομή
Τζέρσεϊ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βενετία με αεροπορικά
Βενετία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τζέρσεϊ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Βενετία
Βενετία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τζέρσεϊ στο Βενετία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τζέρσεϊ από το Βενετία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τζέρσεϊ στο Βενετία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Swiss International Airlines, Blue Islands, InterSky ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τζέρσεϊ - Βενετία.

Για το ταξίδι σας από το Τζέρσεϊ στο Βενετία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Τζέρσεϊ προς Βενετία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τζέρσεϊ στο Βενετία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Τζέρσεϊ Βενετία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Τζέρσεϊ με το Βενετία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βενετία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τζέρσεϊ στο Βενετία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τζέρσεϊ Βενετία

Πόλη αναχώρησης
Τζέρσεϊ
Ηνωμένο Βασίλειο
Νησιά της Μάγχης
Πόλη προορισμού
Βενετία
Ιταλία
Βένετο
Απόσταση
1167 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τζέρσεϊ Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τζέρσεϊ στο Βενετία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τζέρσεϊ στο Βενετία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Swiss International Airlines, Blue Islands, InterSky ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Τζέρσεϊ προς το Βενετία;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Τζέρσεϊ προς το Βενετία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Τζέρσεϊ Βενετία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τζέρσεϊ στο Βενετία;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τζέρσεϊ προς το Βενετία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βενετία για να καλύψουν την απόσταση των 1167 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τζέρσεϊ; Πού θα φτάσω στο Βενετία;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Τζέρσεϊ

Jersey
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βενετία

Mestre (Train station)
Χάρτης
Venice (Tronchetto)
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βενετία

Marco Polo
Χάρτης
Treviso
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τζέρσεϊ Βενετία
Αναζήτηση διαμονής στο Βενετία

Λεωφορείο Τζέρσεϊ Βενετία

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Τζέρσεϊ-Βενετία. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Τζέρσεϊ και Βενετία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Τζέρσεϊ-Βενετία, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Τζέρσεϊ Βενετία

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τζέρσεϊ Βενετία

Πτήσεις Τζέρσεϊ Βενετία

Αεροπορικές εταιρείες Τζέρσεϊ Βενετία

Swiss International Airlines
Swiss International Airlines
Blue Islands
Blue Islands
InterSky
InterSky
British Airways
British Airways
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Τζέρσεϊ Βενετία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης