Προτεινόμενη διαδρομή
Τεργέστη
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μήλος με αεροπορικά
Μήλος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βενετία
Βενετία
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές
Τεργέστη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μήλος
Μήλος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τεργέστη στο Μήλος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τεργέστη από το Μήλος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τεργέστη στο Μήλος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τεργέστη και Μήλος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Hellö, Blablabus ή Olympic Air), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τεργέστη και Μήλος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τεργέστη - Μήλος.

Για το ταξίδι σας από το Τεργέστη στο Μήλος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Τεργέστη Μήλος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Τεργέστη και Μήλος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Τεργέστη προς Μήλος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τεργέστη στο Μήλος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τεργέστη Μήλος με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τεργέστη - Μήλος είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Τεργέστη Μήλος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Τεργέστη με το Μήλος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μήλος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τεργέστη στο Μήλος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τεργέστη Μήλος

Πόλη αναχώρησης
Τεργέστη
Ιταλία
Φριούλι-Βενετία Τζούλια
Πόλη προορισμού
Μήλος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Απόσταση
1330 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τεργέστη Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τεργέστη στο Μήλος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τεργέστη στο Μήλος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τεργέστη και Μήλος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Hellö, Blablabus ή Olympic Air, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τεργέστη και Μήλος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τεργέστη και Μήλος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Τεργέστη στο Μήλος;
Άνεση Το πλοίο Τεργέστη-Μήλος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Μήλος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Τεργέστη και Μήλος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Τεργέστη και Μήλος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Μήλος.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Τεργέστη και Μήλος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Μήλος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τεργέστη στο Μήλος;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Τεργέστη και Μήλος προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Τεργέστη προς το Μήλος είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Τεργέστη - Μήλος μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τεργέστη-Μήλος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τεργέστη στο Μήλος;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Τεργέστη προς το Μήλος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Μήλος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Τεργέστη και Μήλος είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τεργέστη προς το Μήλος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μήλος για να καλύψουν την απόσταση των 1330 km.
Άνεση Τα λεωφορεία Τεργέστη-Μήλος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Τεργέστη προς το Μήλος;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Τεργέστη προς το Μήλος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Τεργέστη και Μήλος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1330 km μεταξύ Τεργέστη και Μήλος.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Τεργέστη προς το Μήλος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Τεργέστη Μήλος έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τεργέστη; Πού θα φτάσω στο Μήλος;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Τεργέστη

Trieste Centrale
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Τεργέστη

Trieste Centrale
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Τεργέστη

Dei Legionari
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Μήλος

Milos
Χάρτης
Milos
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μήλος

Milos
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τεργέστη Μήλος
Αναζήτηση διαμονής στο Μήλος

Πλοία Τεργέστη Μήλος

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Τεργέστη για το Μήλος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τεργέστη - Μήλος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Τεργέστη και Μήλος, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Τεργέστη προς Μήλος ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Τεργέστη και Μήλος. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Εταιρείες πλοίων Τεργέστη Μήλος

Aegean Speed Lines
Aegean Speed Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Sea Jets
Sea Jets
ANEK Lines
ANEK Lines
Minoan Lines
Minoan Lines
Aegean Sea Lines
Aegean Sea Lines
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
Zante Ferries
Zante Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τεργέστη Μήλος

Λεωφορείο Τεργέστη Μήλος

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τεργέστη-Μήλος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τεργέστη προς Μήλος στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Τεργέστη-Μήλος, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Τεργέστη και Μήλος συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μήλος για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Τεργέστη-Μήλος. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Τεργέστη Μήλος

FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τεργέστη Μήλος

Τρένα Τεργέστη Μήλος

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Τεργέστη και Μήλος, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Τεργέστη προς το Μήλος μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Τεργέστη στο Μήλος εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Μήλος είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Τεργέστη προς το Μήλος τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Τεργέστη προς Μήλος

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τεργέστη Μήλος

Πτήσεις Τεργέστη Μήλος

Αεροπορικές εταιρείες Τεργέστη Μήλος

Olympic Air
Olympic Air
Aegean Airlines
Aegean Airlines
Meridiana
Meridiana
Easyjet
Easyjet
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Belle Air
Belle Air
Ryanair
Ryanair
Αναζήτηση για πτήσεις Τεργέστη Μήλος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης