Προτεινόμενη διαδρομή
Τενερίφη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Τενερίφη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές
Τενερίφη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο για Μπρίντιζι
Μπρίντιζι
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ηγουμενίτσα
Ηγουμενίτσα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Τενερίφη από το Ηγουμενίτσα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Τενερίφη - Ηγουμενίτσα.

Για το ταξίδι σας από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Τενερίφη Ηγουμενίτσα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Τενερίφη προς Ηγουμενίτσα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Τενερίφη Ηγουμενίτσα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Τενερίφη - Ηγουμενίτσα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Τενερίφη με το Ηγουμενίτσα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ηγουμενίτσα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Πόλη αναχώρησης
Τενερίφη
Ισπανία
Πόλη προορισμού
Ηγουμενίτσα
Ελλάδα
Ήπειρος
Απόσταση
3596 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Τενερίφη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, Italo (NTV), ÖBB, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 3596 km μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ηγουμενίτσα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Τενερίφη νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Τενερίφη Ηγουμενίτσα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Τενερίφη-Ηγουμενίτσα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Τενερίφη-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Τενερίφη - Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Τενερίφη-Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ηγουμενίτσα για να καλύψουν την απόσταση των 3596 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ηγουμενίτσα.

Από πού να ξεκινήσετε στο Τενερίφη; Πού θα φτάσω στο Ηγουμενίτσα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Τενερίφη

Sur Reina Sofia
Χάρτης
Norte Los Rodeos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ηγουμενίτσα

Igoumenitsa
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Τενερίφη Ηγουμενίτσα
Αναζήτηση διαμονής στο Ηγουμενίτσα

Πλοία Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ηγουμενίτσα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Τενερίφη για το Ηγουμενίτσα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τενερίφη - Ηγουμενίτσα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Endeavor Lines
Endeavor Lines
Grimaldi Lines
Grimaldi Lines
Agoudimos Lines
Agoudimos Lines
European Seaways
European Seaways
Egnatia Seaways
Egnatia Seaways
A-Ships Management
A-Ships Management
ANEK Lines
ANEK Lines
Superfast Ferries
Superfast Ferries
Minoan Lines
Minoan Lines
Ventouris Ferries
Ventouris Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Λεωφορείο Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Τενερίφη-Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Τενερίφη προς Ηγουμενίτσα στη Vivanoda.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Τενερίφη από Ηγουμενίτσα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ηγουμενίτσα, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Τενερίφη-Ηγουμενίτσα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες λεωφορείων Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Τρένα Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Τενερίφη στο Ηγουμενίτσα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Τενερίφη προς το Ηγουμενίτσα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Τενερίφη και Ηγουμενίτσα είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Τενερίφη προς Ηγουμενίτσα

Trenitalia
Trenitalia
Italo (NTV)
Italo (NTV)
ÖBB
ÖBB
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Πτήσεις Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Αεροπορικές εταιρείες Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Ryanair
Ryanair
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Royal Air Maroc
Royal Air Maroc
Air Arabia Maroc
Air Arabia Maroc
Volotea
Volotea
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Air Europa
Air Europa
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Meridiana
Meridiana
Iberia
Iberia
Αναζήτηση για πτήσεις Τενερίφη Ηγουμενίτσα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης