Προτεινόμενη διαδρομή
Ταλίν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χιρόνα με αεροπορικά
Χιρόνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Χιρόνα
Χιρόνα
Δείτε τιμές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Νίκαια
Νίκαια
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Χιρόνα
Χιρόνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ταλίν στο Χιρόνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ταλίν από το Χιρόνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ταλίν στο Χιρόνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ταλίν - Χιρόνα.

Για το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Χιρόνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ταλίν Χιρόνα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ταλίν προς Χιρόνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ταλίν στο Χιρόνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ταλίν Χιρόνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ταλίν - Χιρόνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ταλίν Χιρόνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ταλίν με το Χιρόνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Χιρόνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ταλίν στο Χιρόνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ταλίν Χιρόνα

Πόλη αναχώρησης
Ταλίν
Εσθονία
Πόλη προορισμού
Χιρόνα
Ισπανία
Απόσταση
2456 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Χιρόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Χιρόνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Χιρόνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Χιρόνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Renfe, SNCF, Blablabus, FlixBus ή ALSA, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ταλίν στο Χιρόνα;
Άνεση Το πλοίο Ταλίν-Χιρόνα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Χιρόνα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Χιρόνα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ταλίν στο Χιρόνα;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ταλίν ή του Χιρόνα βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ταλίν-Χιρόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ταλίν στο Χιρόνα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ταλίν προς το Χιρόνα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Χιρόνα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ταλίν-Χιρόνα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ταλίν προς το Χιρόνα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2456 km μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ταλίν προς το Χιρόνα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Ταλίν; Πού θα φτάσω στο Χιρόνα;

Λιμένες αναχώρησης στο Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Χιρόνα

Girona
Χάρτης
Girona
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Χιρόνα

Girona
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Χιρόνα

Costa Brava
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Χιρόνα
Αναζήτηση διαμονής στο Χιρόνα

Πλοία Ταλίν Χιρόνα

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Χιρόνα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ταλίν προς το Χιρόνα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ταλίν Χιρόνα

Viking Line
Viking Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ταλίν Χιρόνα

Λεωφορείο Ταλίν Χιρόνα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ταλίν-Χιρόνα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ταλίν-Χιρόνα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ταλίν προς Χιρόνα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ταλίν και Χιρόνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χιρόνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Ταλίν Χιρόνα

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ταλίν Χιρόνα

Τρένα Ταλίν Χιρόνα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ταλίν στο Χιρόνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χιρόνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ταλίν προς το Χιρόνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ταλίν προς το Χιρόνα τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ταλίν προς Χιρόνα

Renfe
Renfe
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ταλίν Χιρόνα

Πτήσεις Ταλίν Χιρόνα

Αεροπορικές εταιρείες Ταλίν Χιρόνα

Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
FlyBE
FlyBE
Nordica
Nordica
Αναζήτηση για πτήσεις Ταλίν Χιρόνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης