Προτεινόμενη διαδρομή
Ταλίν
Ταξιδέψτε απευθείας στο Άμστερνταμ με αεροπορικά, λεωφορείο
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βρέμη
Βρέμη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές
Ταλίν
Ταξιδέψτε με πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Άμστερνταμ
Άμστερνταμ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ταλίν στο Άμστερνταμ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ταλίν από το Άμστερνταμ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ταλίν στο Άμστερνταμ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, CityBusExpress, Air Baltic ή SAS - Scandinavian Airlines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ταλίν - Άμστερνταμ.

Για το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Άμστερνταμ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ταλίν Άμστερνταμ με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ταλίν προς Άμστερνταμ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ταλίν στο Άμστερνταμ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ταλίν Άμστερνταμ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ταλίν - Άμστερνταμ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ταλίν Άμστερνταμ

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ταλίν με το Άμστερνταμ, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Άμστερνταμ σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ταλίν στο Άμστερνταμ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ταλίν Άμστερνταμ

Πόλη αναχώρησης
Ταλίν
Εσθονία
Πόλη προορισμού
Άμστερνταμ
Ολλανδία
Απόσταση
1458 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ταλίν στο Άμστερνταμ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, CityBusExpress, Air Baltic ή SAS - Scandinavian Airlines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1458 km μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ταλίν Άμστερνταμ έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Άμστερνταμ πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ταλίν νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ταλίν στο Άμστερνταμ;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Ταλίν ή του Άμστερνταμ βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ταλίν-Άμστερνταμ μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ταλίν - Άμστερνταμ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ταλίν στο Άμστερνταμ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ταλίν-Άμστερνταμ μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Άμστερνταμ για να καλύψουν την απόσταση των 1458 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ταλίν στο Άμστερνταμ;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Άμστερνταμ.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ταλίν; Πού θα φτάσω στο Άμστερνταμ;

Λιμένες αναχώρησης στο Ταλίν

Tallinn Terminal A
Χάρτης
Tallinn Terminal D
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ταλίν

Tallinn
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ταλίν

Ulemiste
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Άμστερνταμ

Amsterdam Europaboulevard P18
Χάρτης
Amsterdam Radarweg 1043
Χάρτης
Amsterdam Elandsgracht
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Άμστερνταμ

Amsterdam Centraal
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Άμστερνταμ

Amsterdam-Schiphol
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ταλίν Άμστερνταμ
Αναζήτηση διαμονής στο Άμστερνταμ

Πλοία Ταλίν Άμστερνταμ

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Άμστερνταμ με άλλο μέσο μεταφοράς.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Ταλίν προς Άμστερνταμ ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Ταλίν Άμστερνταμ

Viking Line
Viking Line
St. Peter Line
St. Peter Line
Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ταλίν Άμστερνταμ

Λεωφορείο Ταλίν Άμστερνταμ

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ταλίν-Άμστερνταμ συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ταλίν-Άμστερνταμ ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ταλίν προς Άμστερνταμ στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ταλίν-Άμστερνταμ. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ταλίν Άμστερνταμ

FlixBus
FlixBus
CityBusExpress
CityBusExpress
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ταλίν Άμστερνταμ

Τρένα Ταλίν Άμστερνταμ

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ταλίν προς το Άμστερνταμ μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Τα τρένα μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ταλίν στο Άμστερνταμ. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ταλίν και Άμστερνταμ.

Εταιρείες τρένων από Ταλίν προς Άμστερνταμ

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ταλίν Άμστερνταμ

Πτήσεις Ταλίν Άμστερνταμ

Αεροπορικές εταιρείες Ταλίν Άμστερνταμ

Air Baltic
Air Baltic
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Ryanair
Ryanair
FlyBE
FlyBE
Easyjet
Easyjet
KLM
KLM
Transavia.com
Transavia.com
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Αναζήτηση για πτήσεις Ταλίν Άμστερνταμ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης