Προτεινόμενη διαδρομή
Σόφια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Καλαί
Καλαί
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σόφια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Καλαί
Καλαί
Δείτε τιμές
Σόφια
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Καλαί
Καλαί
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σόφια στο Καλαί;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σόφια από το Καλαί και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σόφια στο Καλαί, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σόφια και Καλαί, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, SNCF, FlixBus, Eurolines ή Blablabus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σόφια και Καλαί, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σόφια - Καλαί.

Για το ταξίδι σας από το Σόφια στο Καλαί, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σόφια προς Καλαί

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σόφια στο Καλαί, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σόφια Καλαί με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σόφια - Καλαί είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σόφια Καλαί

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σόφια με το Καλαί, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Καλαί σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σόφια στο Καλαί για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σόφια Καλαί

Πόλη αναχώρησης
Σόφια
Βουλγαρία
Πόλη προορισμού
Καλαί
Γαλλία
Nord-Pas de Calais
Απόσταση
1864 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σόφια Καλαί
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαί
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σόφια στο Καλαί με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σόφια στο Καλαί με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σόφια και Καλαί που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, SNCF, FlixBus, Eurolines ή Blablabus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σόφια και Καλαί με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σόφια και Καλαί

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σόφια προς το Καλαί;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σόφια και Καλαί είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1864 km μεταξύ Σόφια και Καλαί.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Σόφια προς το Καλαί, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Σόφια Καλαί έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Καλαί πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Σόφια νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σόφια στο Καλαί;
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Σόφια ή του Καλαί βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Σόφια προς το Καλαί είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σόφια-Καλαί μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σόφια - Καλαί μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σόφια στο Καλαί;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σόφια και Καλαί είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Σόφια και Καλαί, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Σόφια-Καλαί μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σόφια προς το Καλαί είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Καλαί για να καλύψουν την απόσταση των 1864 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σόφια; Πού θα φτάσω στο Καλαί;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σόφια

Vrazhdebna
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Καλαί

Calais Cité de l'Europe
Χάρτης
Calais terminal Ferry
Χάρτης
Calais
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Καλαί

Calais Fréthun
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σόφια Καλαί
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαί

Λεωφορείο Σόφια Καλαί

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σόφια και Καλαί συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Καλαί για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σόφια-Καλαί ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σόφια προς Καλαί στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σόφια και Καλαί προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Σόφια-Καλαί. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων Σόφια Καλαί

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Blablabus
Blablabus
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σόφια Καλαί

Τρένα Σόφια Καλαί

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σόφια στο Καλαί εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Καλαί είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Σόφια προς το Καλαί. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Τα τρένα μεταξύ Σόφια και Καλαί είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σόφια προς το Καλαί τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Σόφια προς Καλαί

Eurostar
Eurostar
SNCF
SNCF
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σόφια Καλαί

Πτήσεις Σόφια Καλαί

Αεροπορικές εταιρείες Σόφια Καλαί

Thomas Cook Airlines UK
Thomas Cook Airlines UK
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
Bulgaria Air
Bulgaria Air
Wizzair
Wizzair
Ryanair
Ryanair
Lufthansa
Lufthansa
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Σόφια Καλαί

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης