Προτεινόμενη διαδρομή
Στρασβούργο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Χαϊδελβέργη με λεωφορείο, Carpooling
Χαϊδελβέργη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Στρασβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Καρλσρούη
Καρλσρούη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Χαϊδελβέργη
Χαϊδελβέργη
Δείτε τιμές
Στρασβούργο
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Mannheim
Mannheim
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Χαϊδελβέργη
Χαϊδελβέργη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Στρασβούργο από το Χαϊδελβέργη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixTrain, SBB CFF FFS, Deutsche Bahn, Public Express ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Στρασβούργο - Χαϊδελβέργη.

Για το ταξίδι σας από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Στρασβούργο προς Χαϊδελβέργη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Στρασβούργο Χαϊδελβέργη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Στρασβούργο - Χαϊδελβέργη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Χαϊδελβέργη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Στρασβούργο είτε στο Χαϊδελβέργη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Πόλη αναχώρησης
Στρασβούργο
Γαλλία
Αλσατία
Πόλη προορισμού
Χαϊδελβέργη
Γερμανία
Μπάντεν-Βυρτεμβέργη
Απόσταση
114 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με λεωφορείο και Carpooling
Αναζήτηση εισιτηρίων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Χαϊδελβέργη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixTrain, SBB CFF FFS, Deutsche Bahn, Public Express ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Στρασβούργο - Χαϊδελβέργη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Στρασβούργο προς το Χαϊδελβέργη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Χαϊδελβέργη για να καλύψουν την απόσταση των 114 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Στρασβούργο προς το Χαϊδελβέργη είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.

Από πού να ξεκινήσετε στο Στρασβούργο; Πού θα φτάσω στο Χαϊδελβέργη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Στρασβούργο

Strasbourg
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Στρασβούργο

Strasbourg
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Χαϊδελβέργη

Heidelberg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Χαϊδελβέργη

Heidelberg Hbf
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη
Αναζήτηση διαμονής στο Χαϊδελβέργη

Λεωφορείο Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Στρασβούργο-Χαϊδελβέργη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Στρασβούργο προς Χαϊδελβέργη στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Χαϊδελβέργη για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Public Express
Public Express
FlixBus
FlixBus
DeinBus
DeinBus
Hahn Express
Hahn Express
IC Bus
IC Bus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Hellö
Hellö
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Τρένα Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Στρασβούργο προς το Χαϊδελβέργη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Χαϊδελβέργη είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα τρένα μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Εταιρείες τρένων από Στρασβούργο προς Χαϊδελβέργη

FlixTrain
FlixTrain
SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
ÖBB
ÖBB
SNCF
SNCF
Russian Railways
Russian Railways
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Στρασβούργο στο Χαϊδελβέργη εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Στρασβούργο προς Χαϊδελβέργη, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Στρασβούργο και Χαϊδελβέργη εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Στρασβούργο προς το Χαϊδελβέργη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Στρασβούργο Χαϊδελβέργη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης