Προτεινόμενη διαδρομή
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Ρόδος με αεροπορικά
Ρόδος
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ελσίνκι
Ελσίνκι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρόδος
Ρόδος
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από το Ρόδος και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Eurolines, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Ρόδος.

Για το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Ρόδος

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ με το Ρόδος, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ρόδος σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Πόλη αναχώρησης
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Σουηδία
Πόλη προορισμού
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Απόσταση
2649 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Eurolines, Aegean Airlines, Olympic Air ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος;
Άνεση Το πλοίο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Ρόδος προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Ρόδος από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Ρόδος.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Ρόδος.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ στο Ρόδος;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Ρόδος (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Ρόδος μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Ρόδος για να καλύψουν την απόσταση των 2649 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2649 km μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Ρόδος πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ; Πού θα φτάσω στο Ρόδος;

Λιμένες αναχώρησης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm Värtahamnen Terminal
Χάρτης
Stockholm Frihamnen Terminal
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Stockholm
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ

Arlanda
Χάρτης
Bromma
Χάρτης
Vasteras/Hasslo
Χάρτης
Skavsta
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Ρόδος

Diagoras
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος
Αναζήτηση διαμονής στο Ρόδος

Πλοία ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Ρόδος με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς το Ρόδος, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ για το Ρόδος μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ - Ρόδος στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Blue Star Ferries
Blue Star Ferries
Aigaion Pelagos
Aigaion Pelagos
ANEK Lines
ANEK Lines
Tallink
Tallink
St. Peter Line
St. Peter Line
Silja Line
Silja Line
Viking Line
Viking Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Λεωφορείο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ και Ρόδος είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ από Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Ρόδος, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Ρόδος ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ προς Ρόδος στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ-Ρόδος. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Εταιρείες λεωφορείων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Πτήσεις ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Αεροπορικές εταιρείες ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Olympic Air
Olympic Air
Ryanair
Ryanair
Finnair
Finnair
Germania
Germania
Germanwings
Germanwings
Borajet
Borajet
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Easyjet
Easyjet
Meridiana
Meridiana
Alitalia
Alitalia
TUIfly
TUIfly
Blue1
Blue1
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
NextJet
NextJet
Turkish Airlines
Turkish Airlines
Pegasus
Pegasus
Ethiopian Airlines
Ethiopian Airlines
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ Ρόδος

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης