Προτεινόμενη διαδρομή
Σαουθάμπτον
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λυών με αεροπορικά
Λυών
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σαουθάμπτον
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο, τρένο για Λονδίνο
Λονδίνο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, αεροπορικά, τρένο, Carpooling για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές
Σαουθάμπτον
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λυών
Λυών
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαουθάμπτον στο Λυών;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαουθάμπτον από το Λυών και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαουθάμπτον στο Λυών, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Eurostar, South West Trains, Southern Railways, Eurolines ή National Express), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαουθάμπτον - Λυών.

Για το ταξίδι σας από το Σαουθάμπτον στο Λυών, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σαουθάμπτον προς Λυών

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σαουθάμπτον στο Λυών, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σαουθάμπτον Λυών με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σαουθάμπτον - Λυών είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Σαουθάμπτον Λυών

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Σαουθάμπτον με το Λυών, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Λυών σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σαουθάμπτον Λυών

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λυών με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σαουθάμπτον είτε στο Λυών.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαουθάμπτον στο Λυών για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαουθάμπτον Λυών

Πόλη αναχώρησης
Σαουθάμπτον
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Λυών
Γαλλία
Ρον Αλπ
Απόσταση
734 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαουθάμπτον Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαουθάμπτον στο Λυών με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαουθάμπτον στο Λυών με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Eurostar, South West Trains, Southern Railways, Eurolines ή National Express, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σαουθάμπτον στο Λυών;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Σαουθάμπτον-Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σαουθάμπτον στο Λυών;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σαουθάμπτον προς το Λυών είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Σαουθάμπτον προς το Λυών;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 734 km μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Σαουθάμπτον προς το Λυών μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σαουθάμπτον στο Λυών;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Σαουθάμπτον προς το Λυών είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λυών (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Σαουθάμπτον-Λυών μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαουθάμπτον; Πού θα φτάσω στο Λυών;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σαουθάμπτον

Southampton
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σαουθάμπτον

Southampton Airport (Parkway)
Χάρτης
Southampton Central
Χάρτης
St Denys
Χάρτης
Sholing
Χάρτης
Totton
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Σαουθάμπτον

Southampton
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λυών

Lyon
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λυών

Lyon-Part-Dieu
Χάρτης
Lyon-Perrache
Χάρτης
Lyon-St-Exupéry-TGV
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Λυών

Lyon Saint-Exupery International
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαουθάμπτον Λυών
Αναζήτηση διαμονής στο Λυών

Λεωφορείο Σαουθάμπτον Λυών

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Σαουθάμπτον-Λυών συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Σαουθάμπτον-Λυών ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Σαουθάμπτον προς Λυών στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Σαουθάμπτον Λυών

Eurolines
Eurolines
National Express
National Express
Isilines
Isilines
FlixBus
FlixBus
Blablabus
Blablabus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σαουθάμπτον Λυών

Τρένα Σαουθάμπτον Λυών

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Σαουθάμπτον προς το Λυών μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Σαουθάμπτον στο Λυών. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σαουθάμπτον στο Λυών εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Λυών είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σαουθάμπτον προς Λυών

Eurostar
Eurostar
South West Trains
South West Trains
Southern Railways
Southern Railways
SNCF
SNCF
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σαουθάμπτον Λυών

Πτήσεις Σαουθάμπτον Λυών

Αεροπορικές εταιρείες Σαουθάμπτον Λυών

Monarch Airlines
Monarch Airlines
Easyjet
Easyjet
British Airways
British Airways
FlyBE
FlyBE
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Σαουθάμπτον Λυών

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σαουθάμπτον Λυών

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σαουθάμπτον στο Λυών εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σαουθάμπτον προς Λυών, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σαουθάμπτον και Λυών εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σαουθάμπτον Λυών

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σαουθάμπτον Λυών

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης