Σαντορίνη
Ταξιδέψτε με πλοίο για Ρέθυμνο
Ρέθυμνο
Ταξιδέψτε με πλοίο για Καλαμάτα
Καλαμάτα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σαντορίνη από το Καλαμάτα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Sea Jets ή LANE Sea Line), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σαντορίνη - Καλαμάτα.

Για το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σαντορίνη Καλαμάτα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σαντορίνη Καλαμάτα

Πόλη αναχώρησης
Σαντορίνη
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Καλαμάτα
Ελλάδα
Πελοπόννησος
Απόσταση
307 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντορίνη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σαντορίνη στο Καλαμάτα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Sea Jets ή LANE Sea Line, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Σαντορίνη; Πού θα φτάσω στο Καλαμάτα;

Λιμένες αναχώρησης στο Σαντορίνη

Santorini
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Καλαμάτα

Kalamata
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σαντορίνη Καλαμάτα
Αναζήτηση διαμονής στο Καλαμάτα

Πλοία Σαντορίνη Καλαμάτα

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σαντορίνη για το Καλαμάτα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη - Καλαμάτα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Σαντορίνη προς το Καλαμάτα, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Σαντορίνη και Καλαμάτα και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Σαντορίνη Καλαμάτα

Sea Jets
Sea Jets
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σαντορίνη Καλαμάτα
Φίλτρα αναζήτησης
Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης