Σίκινος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αντικύθηρα
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σίκινος στο Αντικύθηρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σίκινος από το Αντικύθηρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σίκινος στο Αντικύθηρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Sea Jets, Lane Sea Lines, LANE Sea Line ή Zante Ferries), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σίκινος - Αντικύθηρα.

Για το ταξίδι σας από το Σίκινος στο Αντικύθηρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Σίκινος Αντικύθηρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σίκινος στο Αντικύθηρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σίκινος Αντικύθηρα

Πόλη αναχώρησης
Σίκινος
Ελλάδα
Κυκλάδες
Πόλη προορισμού
Αντικύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
187 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Σίκινος Αντικύθηρα
Αναζήτηση διαμονής στο Αντικύθηρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σίκινος στο Αντικύθηρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σίκινος στο Αντικύθηρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Sea Jets, Lane Sea Lines, LANE Sea Line ή Zante Ferries, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα με ήσυχο μυαλό!

Από πού να ξεκινήσετε στο Σίκινος; Πού θα φτάσω στο Αντικύθηρα;

Λιμένες αναχώρησης στο Σίκινος

Sikinos
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αντικύθηρα

Antikythira
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σίκινος Αντικύθηρα
Αναζήτηση διαμονής στο Αντικύθηρα

Πλοία Σίκινος Αντικύθηρα

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Σίκινος προς το Αντικύθηρα, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Σίκινος για το Αντικύθηρα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίκινος - Αντικύθηρα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Σίκινος και Αντικύθηρα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Σίκινος Αντικύθηρα

Sea Jets
Sea Jets
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines
LANE Sea Line
LANE Sea Line
Zante Ferries
Zante Ferries
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Σίκινος Αντικύθηρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης