Προτεινόμενη διαδρομή
Σέφιλντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Πόρτσμουθ με Carpooling, λεωφορείο
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Σέφιλντ
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Basingstoke
Basingstoke
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές
Σέφιλντ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Σαουθάμπτον
Σαουθάμπτον
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Πόρτσμουθ
Πόρτσμουθ
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Σέφιλντ από το Πόρτσμουθ και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (South West Trains, CrossCountry, East Midlands Trains, National Express ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Σέφιλντ - Πόρτσμουθ.

Για το ταξίδι σας από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Σέφιλντ προς Πόρτσμουθ

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Σέφιλντ Πόρτσμουθ με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Σέφιλντ - Πόρτσμουθ είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Πόρτσμουθ με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Σέφιλντ είτε στο Πόρτσμουθ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Πόλη αναχώρησης
Σέφιλντ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Πόλη προορισμού
Πόρτσμουθ
Ηνωμένο Βασίλειο
Αγγλία
Απόσταση
287 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Σέφιλντ Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η South West Trains, CrossCountry, East Midlands Trains, National Express ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ;
Ευέλικτη Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο από το Σέφιλντ προς το Πόρτσμουθ είναι συχνά πιο ευέλικτος από άλλους τρόπους μεταφοράς.
Νιώθετε ανασφάλεια Μπορεί να συμβεί να αισθάνεστε ανασφαλείς στο αυτοκίνητο με τον οδηγό, λόγω της συμπεριφοράς ή του τρόπου οδήγησής του.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Σέφιλντ προς το Πόρτσμουθ είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτσμουθ για να καλύψουν την απόσταση των 287 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Σέφιλντ - Πόρτσμουθ μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.

Από πού να ξεκινήσετε στο Σέφιλντ; Πού θα φτάσω στο Πόρτσμουθ;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Σέφιλντ

Sheffield
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Σέφιλντ

Sheffield
Χάρτης
Chapeltown
Χάρτης
Dore & Totley
Χάρτης
Meadowhall
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Πόρτσμουθ

Portsmouth
Χάρτης
Southsea
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Πόρτσμουθ

Fratton
Χάρτης
Portsmouth & Southsea
Χάρτης
Portsmouth Harbour
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Σέφιλντ Πόρτσμουθ
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτσμουθ

Λεωφορείο Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Πόρτσμουθ για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Σέφιλντ-Πόρτσμουθ, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Σέφιλντ Πόρτσμουθ

National Express
National Express
FlixBus
FlixBus
MegaBus
MegaBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Τρένα Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Σέφιλντ προς το Πόρτσμουθ τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Πόρτσμουθ είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Σέφιλντ προς Πόρτσμουθ

South West Trains
South West Trains
CrossCountry
CrossCountry
East Midlands Trains
East Midlands Trains
Northern Rail
Northern Rail
Southern Railways
Southern Railways
First Great Western
First Great Western
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Σέφιλντ στο Πόρτσμουθ εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Σέφιλντ προς Πόρτσμουθ, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Σέφιλντ και Πόρτσμουθ εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Σέφιλντ Πόρτσμουθ

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης