Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Βάρνα με αεροπορικά
Βάρνα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Αμβούργο
Αμβούργο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βάρνα
Βάρνα
Δείτε τιμές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling για Ανόβερο
Ανόβερο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βάρνα
Βάρνα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόστοκ στο Βάρνα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόστοκ από το Βάρνα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόστοκ στο Βάρνα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Sunexpress ή Condor Flugdienst), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόστοκ - Βάρνα.

Για το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Βάρνα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρόστοκ προς Βάρνα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόστοκ στο Βάρνα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρόστοκ Βάρνα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρόστοκ - Βάρνα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρόστοκ Βάρνα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόστοκ με το Βάρνα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βάρνα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόστοκ στο Βάρνα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόστοκ Βάρνα

Πόλη αναχώρησης
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Πόλη προορισμού
Βάρνα
Βουλγαρία
Απόσταση
1668 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Βάρνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βάρνα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Βάρνα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Βάρνα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, FlixBus, IC Bus, Sunexpress ή Condor Flugdienst, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρόστοκ στο Βάρνα;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Ρόστοκ-Βάρνα θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρόστοκ - Βάρνα μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόστοκ στο Βάρνα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόστοκ προς το Βάρνα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βάρνα για να καλύψουν την απόσταση των 1668 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόστοκ προς το Βάρνα;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρόστοκ προς το Βάρνα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Βάρνα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρόστοκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόστοκ; Πού θα φτάσω στο Βάρνα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρόστοκ

Rostock, ZOB
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρόστοκ

Rostock Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρόστοκ

Laage
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βάρνα

Varna
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Βάρνα
Αναζήτηση διαμονής στο Βάρνα

Λεωφορείο Ρόστοκ Βάρνα

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βάρνα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρόστοκ-Βάρνα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόστοκ Βάρνα

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόστοκ Βάρνα

Τρένα Ρόστοκ Βάρνα

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρόστοκ στο Βάρνα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Βάρνα.

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρόστοκ στο Βάρνα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Βάρνα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρόστοκ προς το Βάρνα μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ρόστοκ προς Βάρνα

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρόστοκ Βάρνα

Πτήσεις Ρόστοκ Βάρνα

Αεροπορικές εταιρείες Ρόστοκ Βάρνα

Sunexpress
Sunexpress
Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Germania
Germania
BH Air
BH Air
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόστοκ Βάρνα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης