Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Αττάλεια με αεροπορικά
Αττάλεια
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόστοκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Βερολίνο
Βερολίνο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αττάλεια
Αττάλεια
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόστοκ στο Αττάλεια;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόστοκ από το Αττάλεια και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόστοκ στο Αττάλεια, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Air Berlin), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόστοκ - Αττάλεια.

Για το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Αττάλεια, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρόστοκ προς Αττάλεια

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόστοκ στο Αττάλεια, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρόστοκ Αττάλεια με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρόστοκ - Αττάλεια είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρόστοκ Αττάλεια

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρόστοκ με το Αττάλεια, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αττάλεια σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόστοκ στο Αττάλεια για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόστοκ Αττάλεια

Πόλη αναχώρησης
Ρόστοκ
Γερμανία
Mecklenburg-Vorpommern
Πόλη προορισμού
Αττάλεια
Τουρκία
Απόσταση
2383 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Αττάλεια
Αναζήτηση διαμονής στο Αττάλεια
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Αττάλεια με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόστοκ στο Αττάλεια με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, IC Bus, FlixBus, Condor Flugdienst ή Air Berlin, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρόστοκ στο Αττάλεια;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρόστοκ προς το Αττάλεια είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρόστοκ - Αττάλεια μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόστοκ στο Αττάλεια;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόστοκ προς το Αττάλεια είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αττάλεια για να καλύψουν την απόσταση των 2383 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρόστοκ προς το Αττάλεια;
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρόστοκ προς το Αττάλεια, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αττάλεια πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρόστοκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόστοκ; Πού θα φτάσω στο Αττάλεια;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρόστοκ

Rostock, ZOB
Χάρτης
Warnemünde Werft
Χάρτης
Warnemünde Strand
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρόστοκ

Rostock Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρόστοκ

Laage
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Αττάλεια

Antalya
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόστοκ Αττάλεια
Αναζήτηση διαμονής στο Αττάλεια

Λεωφορείο Ρόστοκ Αττάλεια

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρόστοκ-Αττάλεια ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρόστοκ προς Αττάλεια στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αττάλεια για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόστοκ Αττάλεια

IC Bus
IC Bus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόστοκ Αττάλεια

Τρένα Ρόστοκ Αττάλεια

Τα τρένα μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρόστοκ στο Αττάλεια. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρόστοκ και Αττάλεια.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρόστοκ προς το Αττάλεια τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ρόστοκ προς Αττάλεια

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρόστοκ Αττάλεια

Πτήσεις Ρόστοκ Αττάλεια

Αεροπορικές εταιρείες Ρόστοκ Αττάλεια

Condor Flugdienst
Condor Flugdienst
Air Berlin
Air Berlin
Germanwings
Germanwings
Lufthansa
Lufthansa
Sunexpress
Sunexpress
Germania
Germania
Αναζήτηση για πτήσεις Ρόστοκ Αττάλεια

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης