Προτεινόμενη διαδρομή
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Fethiye
Fethiye
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τραπεζούντα
Τραπεζούντα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρόδος
Ταξιδέψτε με πλοίο για Μπόντρουμ
Μπόντρουμ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Τραπεζούντα
Τραπεζούντα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρόδος στο Τραπεζούντα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρόδος από το Τραπεζούντα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρόδος στο Τραπεζούντα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Kamil Koç, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams ή Blablacar), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρόδος - Τραπεζούντα.

Για το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Τραπεζούντα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρόδος Τραπεζούντα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρόδος προς Τραπεζούντα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρόδος στο Τραπεζούντα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρόδος στο Τραπεζούντα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρόδος Τραπεζούντα

Πόλη αναχώρησης
Ρόδος
Ελλάδα
Δωδεκάνησα
Πόλη προορισμού
Τραπεζούντα
Τουρκία
Απόσταση
1117 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Τραπεζούντα
Αναζήτηση διαμονής στο Τραπεζούντα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Τραπεζούντα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρόδος στο Τραπεζούντα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Kamil Koç, Bodrum Express Lines, Turkish Sea Lines, Sea Dreams ή Blablacar, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρόδος στο Τραπεζούντα;
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Άνεση Το πλοίο Ρόδος-Τραπεζούντα προσφέρει πολύ περισσότερο χώρο για να κινηθείτε και να χαλαρώσετε κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς το Τραπεζούντα από οποιοδήποτε άλλο μέσο μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Τραπεζούντα.
Διάρκεια Το ταξίδι με πλοίο μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα μπορεί να διαρκέσει περισσότερο από ό,τι με άλλους τρόπους μεταφοράς, όπως το αεροπορικό ταξίδι, γεγονός που μπορεί να αποτελέσει μειονέκτημα για τους ταξιδιώτες που βιάζονται να φτάσουν στο Τραπεζούντα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρόδος στο Τραπεζούντα;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρόδος προς το Τραπεζούντα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Τραπεζούντα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρόδος-Τραπεζούντα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρόδος προς το Τραπεζούντα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Τραπεζούντα για να καλύψουν την απόσταση των 1117 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρόδος; Πού θα φτάσω στο Τραπεζούντα;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρόδος

Rhodes
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Τραπεζούντα

Trabzon
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρόδος Τραπεζούντα
Αναζήτηση διαμονής στο Τραπεζούντα

Πλοία Ρόδος Τραπεζούντα

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρόδος για το Τραπεζούντα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος - Τραπεζούντα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Εταιρείες πλοίων Ρόδος Τραπεζούντα

Bodrum Express Lines
Bodrum Express Lines
Turkish Sea Lines
Turkish Sea Lines
Sea Dreams
Sea Dreams
Sea Service
Sea Service
Dodecanese Flying Dolphins
Dodecanese Flying Dolphins
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρόδος Τραπεζούντα

Λεωφορείο Ρόδος Τραπεζούντα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρόδος-Τραπεζούντα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρόδος-Τραπεζούντα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρόδος και Τραπεζούντα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Εταιρείες λεωφορείων Ρόδος Τραπεζούντα

Kamil Koç
Kamil Koç
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρόδος Τραπεζούντα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης