Προτεινόμενη διαδρομή
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λουμπλιάνα
Λουμπλιάνα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά, λεωφορείο, Carpooling για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, πλοίο για Σπλιτ
Σπλιτ
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Δείτε τιμές
Ριέκα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Βιέννη
Βιέννη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βελιγράδι
Βελιγράδι
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ριέκα στο Βελιγράδι;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ριέκα από το Βελιγράδι και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ριέκα στο Βελιγράδι, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, Air Serbia, Croatia Airlines, Adria Airways ή Jadrolinija), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ριέκα - Βελιγράδι.

Για το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βελιγράδι, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ριέκα Βελιγράδι με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ριέκα προς Βελιγράδι

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ριέκα στο Βελιγράδι, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Ριέκα Βελιγράδι

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ριέκα με το Βελιγράδι, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Βελιγράδι σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ριέκα Βελιγράδι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Βελιγράδι με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ριέκα είτε στο Βελιγράδι.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ριέκα στο Βελιγράδι για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ριέκα Βελιγράδι

Πόλη αναχώρησης
Ριέκα
Κροατία
Primorje-Gorski Kotar
Πόλη προορισμού
Βελιγράδι
Σερβία
Απόσταση
479 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Βελιγράδι
Αναζήτηση διαμονής στο Βελιγράδι
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βελιγράδι με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ριέκα στο Βελιγράδι με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, Air Serbia, Croatia Airlines, Adria Airways ή Jadrolinija, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ριέκα στο Βελιγράδι;
Φιλικό προς το περιβάλλον Μοιράζοντας ένα αυτοκίνητο με κάποιον άλλο, μειώνετε τις περιβαλλοντικές επιπτώσεις ενός ταξιδιού από το Ριέκα προς το Βελιγράδι.
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Άνεση Πρέπει να μοιράζεστε το χώρο στο αυτοκίνητο με άλλους επιβάτες καθ' όλη τη διάρκεια του ταξιδιού από το Ριέκα στο Βελιγράδι.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ριέκα Βελιγράδι. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ριέκα προς το Βελιγράδι;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 479 km μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ριέκα προς το Βελιγράδι, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Ριέκα Βελιγράδι έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ριέκα προς το Βελιγράδι μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ριέκα στο Βελιγράδι;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Βελιγράδι.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ριέκα στο Βελιγράδι;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ριέκα προς το Βελιγράδι είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Βελιγράδι (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ριέκα-Βελιγράδι μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ριέκα προς το Βελιγράδι είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Βελιγράδι για να καλύψουν την απόσταση των 479 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ριέκα; Πού θα φτάσω στο Βελιγράδι;

Λιμένες αναχώρησης στο Ριέκα

Rijeka
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ριέκα

Rijeka
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Βελιγράδι

Belgrade
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Βελιγράδι

Beograd
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ριέκα Βελιγράδι
Αναζήτηση διαμονής στο Βελιγράδι

Πλοία Ριέκα Βελιγράδι

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ριέκα για το Βελιγράδι μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ριέκα - Βελιγράδι στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Παρακαλείστε να σημειώσετε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι. Η διάρκεια του ακτοπλοϊκού ταξιδιού εξαρτάται κυρίως από την ακτοπλοϊκή εταιρεία που θα χρησιμοποιήσετε.

Οι περισσότερες ακτοπλοϊκές εταιρείες προσφέρουν Wi-Fi στο πλοίο από το Ριέκα προς το Βελιγράδι, αλλά αυτό μπορεί να συνεπάγεται πρόσθετο κόστος. Επομένως, συνιστάται να ενημερωθείτε από την εκάστοτε εταιρεία για το αν υπάρχει Wi-Fi και αν υπάρχουν χρεώσεις.

Ορισμένες ακτοπλοϊκές εταιρείες που εκτελούν δρομολόγια μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι προσφέρουν μειωμένες τιμές για παιδιά και ηλικιωμένους. Συνιστάται να κάνετε μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda προσδιορίζοντας την ηλικία των ταξιδιωτών για να δείτε αν υπάρχουν αυτές οι εκπτώσεις.

Εταιρείες πλοίων Ριέκα Βελιγράδι

Jadrolinija
Jadrolinija
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ριέκα Βελιγράδι

Λεωφορείο Ριέκα Βελιγράδι

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ριέκα-Βελιγράδι ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ριέκα προς Βελιγράδι στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Βελιγράδι για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ριέκα-Βελιγράδι. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ριέκα Βελιγράδι

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ριέκα Βελιγράδι

Πτήσεις Ριέκα Βελιγράδι

Αεροπορικές εταιρείες Ριέκα Βελιγράδι

Air Serbia
Air Serbia
Croatia Airlines
Croatia Airlines
Adria Airways
Adria Airways
Austrian Airlines
Austrian Airlines
Niki Airlines
Niki Airlines
Αναζήτηση για πτήσεις Ριέκα Βελιγράδι

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ριέκα Βελιγράδι

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ριέκα και Βελιγράδι. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ριέκα στο Βελιγράδι εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ριέκα προς Βελιγράδι, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Οι οδηγοί μεταφορών με συνεπιβατήριο συχνά έχουν περιορισμούς για τις μεγάλες αποσκευές λόγω του περιορισμένου χώρου στο όχημα. Επομένως, συνιστάται να επικοινωνήσετε με τον οδηγό πριν από το ταξίδι σας προς Ριέκα Βελιγράδι για να συζητήσετε αυτά τα θέματα.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται πιο φιλική προς το περιβάλλον επιλογή σε σχέση με άλλους τρόπους μεταφοράς, καθώς μειώνει τις εκπομπές CO2 με τη μείωση του αριθμού των αυτοκινήτων στους δρόμους. Ωστόσο, αυτό εξαρτάται από τον αριθμό των ατόμων που μοιράζονται το ίδιο όχημα και την κατανάλωση καυσίμου του οχήματος.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ριέκα Βελιγράδι

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ριέκα Βελιγράδι

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης