Προτεινόμενη διαδρομή
Ρίμινι
Ταξιδέψτε απευθείας στο Τίρανα με αεροπορικά
Τίρανα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρίμινι
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Ρώμη
Ρώμη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τίρανα
Τίρανα
Δείτε τιμές
Ρίμινι
Ταξιδέψτε με Carpooling, τρένο, λεωφορείο για Μπάρι
Μπάρι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Τίρανα
Τίρανα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρίμινι στο Τίρανα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρίμινι από το Τίρανα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρίμινι στο Τίρανα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Trenitalia, FlixBus, Darwin Airline, Belle Air ή Alitalia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρίμινι - Τίρανα.

Για το ταξίδι σας από το Ρίμινι στο Τίρανα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρίμινι προς Τίρανα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρίμινι στο Τίρανα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρίμινι Τίρανα με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρίμινι - Τίρανα είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρίμινι Τίρανα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρίμινι με το Τίρανα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Τίρανα σε χρόνο ρεκόρ.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρίμινι Τίρανα

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Τίρανα με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρίμινι είτε στο Τίρανα.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρίμινι στο Τίρανα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρίμινι Τίρανα

Πόλη αναχώρησης
Ρίμινι
Ιταλία
Emilia-Romagna
Πόλη προορισμού
Τίρανα
Αλβανία
Απόσταση
666 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρίμινι Τίρανα
Αναζήτηση διαμονής στο Τίρανα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρίμινι στο Τίρανα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρίμινι στο Τίρανα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Trenitalia, FlixBus, Darwin Airline, Belle Air ή Alitalia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρίμινι προς το Τίρανα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 666 km μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Τίρανα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρίμινι νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρίμινι στο Τίρανα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρίμινι-Τίρανα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρίμινι στο Τίρανα;
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρίμινι προς το Τίρανα είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρίμινι-Τίρανα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρίμινι στο Τίρανα;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ρίμινι Τίρανα. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρίμινι; Πού θα φτάσω στο Τίρανα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρίμινι

Rimini Annibale Fada
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρίμινι

Rimini
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρίμινι

Miramare
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Τίρανα

Rinas
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρίμινι Τίρανα
Αναζήτηση διαμονής στο Τίρανα

Λεωφορείο Ρίμινι Τίρανα

Οι επιβάτες μπορούν γενικά να πάρουν αποσκευές στο λεωφορείο Ρίμινι-Τίρανα, αλλά είναι σημαντικό να ελέγξετε τα όρια βάρους και μεγέθους με τον μεταφορέα. Ο αριθμός των αποσκευών είναι επίσης πολύ συχνά περιορισμένος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Ρίμινι Τίρανα

FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρίμινι Τίρανα

Τρένα Ρίμινι Τίρανα

Η μέση διάρκεια του ταξιδιού με το τρένο από το Ρίμινι στο Τίρανα εξαρτάται από τον τύπο του τρένου που θα πάρετε. Τα περιφερειακά ή υπεραστικά τρένα προς Τίρανα είναι πιο αργά από τα τρένα υψηλής ταχύτητας. Συγκρίνετε τη διάρκεια όλων των ταξιδιών κάνοντας μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Ρίμινι στο Τίρανα. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Ρίμινι προς Τίρανα

Trenitalia
Trenitalia
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρίμινι Τίρανα

Πτήσεις Ρίμινι Τίρανα

Αεροπορικές εταιρείες Ρίμινι Τίρανα

Darwin Airline
Darwin Airline
Belle Air
Belle Air
Alitalia
Alitalia
Blu-express
Blu-express
Αναζήτηση για πτήσεις Ρίμινι Τίρανα

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρίμινι Τίρανα

Στη Vivanoda, την πλατφόρμα μας για τη σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα, θα έχετε πρόσβαση σε όλες τις διαθέσιμες προσφορές συγκοινωνίας με τιμή, εκτιμώμενη διάρκεια και τοποθεσίες παραλαβής.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Ρίμινι στο Τίρανα εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Ρίμινι προς Τίρανα, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ρίμινι και Τίρανα. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρίμινι Τίρανα

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρίμινι Τίρανα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης