Προτεινόμενη διαδρομή
Ρίγα
Ταξιδέψτε απευθείας στο Κοπενχάγη με αεροπορικά, λεωφορείο
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρίγα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Γκέτεμποργκ
Γκέτεμποργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές
Ρίγα
Ταξιδέψτε με πλοίο για ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
ΣΤΟΚΧΟΛΜΗ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο για Κοπενχάγη
Κοπενχάγη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρίγα στο Κοπενχάγη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρίγα από το Κοπενχάγη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρίγα στο Κοπενχάγη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Deutsche Bahn, SJ, FlixBus, IC Bus ή Eurolines), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρίγα - Κοπενχάγη.

Για το ταξίδι σας από το Ρίγα στο Κοπενχάγη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Ρίγα Κοπενχάγη με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Ρίγα προς Κοπενχάγη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρίγα στο Κοπενχάγη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρίγα Κοπενχάγη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρίγα - Κοπενχάγη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρίγα Κοπενχάγη

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρίγα με το Κοπενχάγη, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Κοπενχάγη σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρίγα στο Κοπενχάγη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρίγα Κοπενχάγη

Πόλη αναχώρησης
Ρίγα
Λατβία
Πόλη προορισμού
Κοπενχάγη
Δανία
Απόσταση
724 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρίγα Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρίγα στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρίγα στο Κοπενχάγη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Deutsche Bahn, SJ, FlixBus, IC Bus ή Eurolines, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 724 km μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρίγα στο Κοπενχάγη;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρίγα-Κοπενχάγη μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρίγα στο Κοπενχάγη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Κοπενχάγη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρίγα-Κοπενχάγη μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Ρίγα στο Κοπενχάγη;
Υπηρεσίες επί του πλοίου Ορισμένες από τις ακτοπλοϊκές εταιρείες με τις οποίες θα ταξιδέψετε μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη προσφέρουν στους επιβάτες άνετες καμπίνες για ύπνο και ξεκούραση, εστιατόρια επί του πλοίου, μπαρ και κάθε είδους ψυχαγωγία.
Καιρός Οι καιρικές συνθήκες μπορεί μερικές φορές να κάνουν τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη δύσκολα και άβολα για όσους είναι επιρρεπείς στη ναυτία.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρίγα; Πού θα φτάσω στο Κοπενχάγη;

Λιμένες αναχώρησης στο Ρίγα

Riga
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρίγα

Riga
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Ρίγα

Riga
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Κοπενχάγη

Kobenhavn
Χάρτης
Köbenhavn Ingerslevsgade
Χάρτης
Köbenhavns Lufthavn
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης
København H
Χάρτης
Københavns Lufthavn Kastrup
Χάρτης
Österport
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Κοπενχάγη

Copenhagen
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρίγα Κοπενχάγη
Αναζήτηση διαμονής στο Κοπενχάγη

Πλοία Ρίγα Κοπενχάγη

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Ρίγα για το Κοπενχάγη μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρίγα - Κοπενχάγη στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Κοπενχάγη με άλλο μέσο μεταφοράς.

Συνήθως είναι δυνατόν να πάρετε το αυτοκίνητό σας στο πλοίο από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη, αλλά θα υπάρχει πρόσθετο κόστος. Σας συνιστούμε να κάνετε μια αναζήτηση ναύλου στη Vivanoda για να συγκρίνετε τις διάφορες προσφορές που διατίθενται για τα πλοία μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη και να αξιολογήσετε τις συνθήκες μεταφοράς.

Εταιρείες πλοίων Ρίγα Κοπενχάγη

Tallink
Tallink
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Ρίγα Κοπενχάγη

Λεωφορείο Ρίγα Κοπενχάγη

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρίγα-Κοπενχάγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρίγα προς Κοπενχάγη στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρίγα από Κοπενχάγη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Κοπενχάγη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Ρίγα Κοπενχάγη

FlixBus
FlixBus
IC Bus
IC Bus
Eurolines
Eurolines
Swebus
Swebus
VY Buss - NettBuss
VY Buss - NettBuss
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρίγα Κοπενχάγη

Τρένα Ρίγα Κοπενχάγη

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Ρίγα και Κοπενχάγη, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρίγα προς το Κοπενχάγη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Εταιρείες τρένων από Ρίγα προς Κοπενχάγη

Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
SJ
SJ
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρίγα Κοπενχάγη

Πτήσεις Ρίγα Κοπενχάγη

Αεροπορικές εταιρείες Ρίγα Κοπενχάγη

Ryanair
Ryanair
Air Baltic
Air Baltic
SAS - Scandinavian Airlines
SAS - Scandinavian Airlines
Norwegian Air Shuttle
Norwegian Air Shuttle
Easyjet
Easyjet
Air Berlin
Air Berlin
Lufthansa
Lufthansa
Air Serbia
Air Serbia
Αναζήτηση για πτήσεις Ρίγα Κοπενχάγη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης