Προτεινόμενη διαδρομή
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Νυρεμβέργη
Νυρεμβέργη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Φρανκφούρτη
Φρανκφούρτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Πόρτο
Πόρτο
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρέγκενσμπουργκ από το Πόρτο και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH, FlixBus ή Hellö), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρέγκενσμπουργκ - Πόρτο.

Για το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρέγκενσμπουργκ προς Πόρτο

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρέγκενσμπουργκ - Πόρτο είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Ρέγκενσμπουργκ με το Πόρτο, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Πόρτο σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Πόλη αναχώρησης
Ρέγκενσμπουργκ
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Πόρτο
Πορτογαλία
Απόσταση
1838 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ÖBB, Deutsche Bahn, Eurolines CH, FlixBus ή Hellö, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Πόρτο (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Ρέγκενσμπουργκ-Πόρτο μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Πόρτο για να καλύψουν την απόσταση των 1838 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρέγκενσμπουργκ στο Πόρτο;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ταχύτητα Τα τρένα από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο είναι συχνά πολύ πιο γρήγορα από τα λεωφορεία ή τα αυτοκίνητα.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Ρέγκενσμπουργκ-Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρέγκενσμπουργκ - Πόρτο μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1838 km μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Πόρτο πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Ρέγκενσμπουργκ νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρέγκενσμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Πόρτο;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg Hbf
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Πόρτο

Porto-Francisco Sá-Carneiro
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο
Αναζήτηση διαμονής στο Πόρτο

Λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Ρέγκενσμπουργκ-Πόρτο ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Ρέγκενσμπουργκ προς Πόρτο στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ-Πόρτο. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ-Πόρτο συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Eurolines CH
Eurolines CH
FlixBus
FlixBus
Hellö
Hellö
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Τρένα Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Τα τρένα μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Πόρτο είναι εξοπλισμένα με πρίζες και δωρεάν Wi-Fi για τους επιβάτες. Οι πρίζες είναι διαθέσιμες στα περισσότερα βαγόνια, ενώ η σύνδεση Wi-Fi ενδέχεται να είναι ασταθής σε ορισμένες περιοχές.

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Πόρτο μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Εταιρείες τρένων από Ρέγκενσμπουργκ προς Πόρτο

ÖBB
ÖBB
Deutsche Bahn
Deutsche Bahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Πτήσεις Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Αεροπορικές εταιρείες Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

TAP Portugal
TAP Portugal
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Ryanair
Ryanair
Lufthansa
Lufthansa
Αναζήτηση για πτήσεις Ρέγκενσμπουργκ Πόρτο

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης