Προτεινόμενη διαδρομή
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λωζάνη με Carpooling, λεωφορείο
Λωζάνη
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ζυρίχη
Ζυρίχη
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λωζάνη
Λωζάνη
Δείτε τιμές
Ρέγκενσμπουργκ
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, τρένο, Carpooling για Μόναχο
Μόναχο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Λωζάνη
Λωζάνη
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Ρέγκενσμπουργκ από το Λωζάνη και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SBB CFF FFS, Vogtlandbahn, FlixBus, Eurolines CH ή DeinBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Ρέγκενσμπουργκ - Λωζάνη.

Για το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Ρέγκενσμπουργκ προς Λωζάνη

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Ρέγκενσμπουργκ - Λωζάνη είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λωζάνη με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Ρέγκενσμπουργκ είτε στο Λωζάνη.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Πόλη αναχώρησης
Ρέγκενσμπουργκ
Γερμανία
Βαυαρία
Πόλη προορισμού
Λωζάνη
Ελβετία
Απόσταση
494 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Λωζάνη
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SBB CFF FFS, Vogtlandbahn, FlixBus, Eurolines CH ή DeinBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Λωζάνη (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Λωζάνη για να καλύψουν την απόσταση των 494 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη;
Άνεση Τα τρένα μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη προσφέρουν γενικά περισσότερο χώρο για τα πόδια και επιπλέον άνεση για τους επιβάτες.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Ρέγκενσμπουργκ - Λωζάνη μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Ρέγκενσμπουργκ στο Λωζάνη;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.

Από πού να ξεκινήσετε στο Ρέγκενσμπουργκ; Πού θα φτάσω στο Λωζάνη;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg, Hauptbahnhof
Χάρτης

Σταθμοί αναχώρησης στο Ρέγκενσμπουργκ

Regensburg Hbf
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λωζάνη

Lausanne Route des Plaines-du-Loup
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λωζάνη

Lausanne
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη
Αναζήτηση διαμονής στο Λωζάνη

Λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Ρέγκενσμπουργκ από Λωζάνη ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λωζάνη, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ-Λωζάνη. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Ρέγκενσμπουργκ-Λωζάνη συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

FlixBus
FlixBus
Eurolines CH
Eurolines CH
DeinBus
DeinBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Τρένα Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Τα σιδηροδρομικά εισιτήρια από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη μπορούν να επιστραφούν ή να ανταλλαγούν, αλλά είναι συνήθως ακριβότερα. Τα φθηνότερα εισιτήρια είναι μη επιστρεπτέα και μη ανταλλάξιμα.

Οι επιβάτες μπορούν φυσικά να πάρουν αποσκευές μαζί τους στο τρένο από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη. Δεν υπάρχει όριο βάρους, αλλά ορισμένες σιδηροδρομικές εταιρείες περιορίζουν τον αριθμό των αποσκευών που μπορείτε να πάρετε μαζί σας και απαιτούν να πληρώσετε ένα επίναυλο. Από την άλλη πλευρά, το μέγεθος των αποσκευών θα πρέπει να είναι λογικό, καθώς ο χώρος μέσα στο τρένο είναι συχνά περιορισμένος.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Εταιρείες τρένων από Ρέγκενσμπουργκ προς Λωζάνη

SBB CFF FFS
SBB CFF FFS
Vogtlandbahn
Vogtlandbahn
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Ο αριθμός των διαθέσιμων θέσεων σε έναν κοινόχρηστο μέσο μεταφοράς από το Ρέγκενσμπουργκ προς το Λωζάνη εξαρτάται από τον οδηγό και τον τύπο του οχήματος που χρησιμοποιείται. Σε γενικές γραμμές, ένας οδηγός μπορεί να προσφέρει από 1 έως 4 θέσεις.

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Ρέγκενσμπουργκ και Λωζάνη. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Είναι δυνατόν να κάνετε κράτηση για κοινόχρηστο αυτοκίνητο την τελευταία στιγμή, αλλά αυτό εξαρτάται από τη διαθεσιμότητα των οδηγών και τη ζήτηση για το ταξίδι. Συνιστάται να κάνετε κράτηση για τη μεταφορά σας με αυτοκίνητο εκ των προτέρων για να εξασφαλίσετε το ταξίδι σας.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Ρέγκενσμπουργκ Λωζάνη

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης