Προτεινόμενη διαδρομή
Πόρτο
Ταξιδέψτε απευθείας στο Μασσαλία με αεροπορικά, Carpooling, λεωφορείο
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, αεροπορικά για Λυών
Λυών
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές
Πόρτο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Βαρκελώνη
Βαρκελώνη
Ταξιδέψτε με τρένο, Carpooling, λεωφορείο για Μασσαλία
Μασσαλία
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόρτο στο Μασσαλία;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόρτο από το Μασσαλία και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόρτο στο Μασσαλία, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόρτο - Μασσαλία.

Για το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Μασσαλία, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόρτο προς Μασσαλία

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόρτο στο Μασσαλία, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόρτο Μασσαλία με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόρτο - Μασσαλία είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πόρτο Μασσαλία

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόρτο με το Μασσαλία, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Μασσαλία σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόρτο στο Μασσαλία για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόρτο Μασσαλία

Πόλη αναχώρησης
Πόρτο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Μασσαλία
Γαλλία
Προβηγκία-Άλπεις-Κυανή Ακτή
Απόσταση
1175 km
Απευθείας σύνδεση
Ναι, άμεση σύνδεση με αεροπορικά, Carpooling και λεωφορείο
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτο Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Μασσαλία με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η SNCF, Eurostar, TGV Lyria, Blablabus ή FlixBus, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόρτο στο Μασσαλία;
Φιλικό προς το περιβάλλον Το τρένο Πόρτο-Μασσαλία θεωρείται πιο φιλικό προς το περιβάλλον μέσο μεταφοράς από ό,τι το αεροπλάνο ή το αυτοκίνητο μόνο.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πόρτο ή του Μασσαλία βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόρτο-Μασσαλία μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πόρτο - Μασσαλία μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόρτο προς το Μασσαλία;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1175 km μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πόρτο προς το Μασσαλία, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Μασσαλία πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πόρτο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πόρτο Μασσαλία έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόρτο στο Μασσαλία;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόρτο-Μασσαλία μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πόρτο προς το Μασσαλία είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Μασσαλία για να καλύψουν την απόσταση των 1175 km.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόρτο; Πού θα φτάσω στο Μασσαλία;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόρτο

Porto - Praça de Mouzinho de Albuquerque
Χάρτης
Porto - Aeroporto - Francisco Sá Carneiro Airport
Χάρτης
Garagem Atlântico - R. de Alexandre Herculano
Χάρτης
Porto
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόρτο

Porto-Francisco Sá-Carneiro
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Μασσαλία

Marseille
Χάρτης
Marseille - Gare Saint Charles
Χάρτης
Aéroport Marseille Provence Hall 3 4
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Μασσαλία

Marseille-St-Charles
Χάρτης
Vitrolles-Aér-Marseille
Χάρτης

Αεροδρόμια άφιξης στο Μασσαλία

Marseille Provence
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτο Μασσαλία
Αναζήτηση διαμονής στο Μασσαλία

Λεωφορείο Πόρτο Μασσαλία

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Μασσαλία για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πόρτο από Μασσαλία ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Μασσαλία, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Εταιρείες λεωφορείων Πόρτο Μασσαλία

Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Eurolines
Eurolines
Isilines
Isilines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόρτο Μασσαλία

Τρένα Πόρτο Μασσαλία

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πόρτο στο Μασσαλία. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πόρτο και Μασσαλία.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πόρτο προς το Μασσαλία τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Υπάρχουν εκπτώσεις για παιδιά, φοιτητές και ηλικιωμένους που ταξιδεύουν με τρένο από το Πόρτο προς το Μασσαλία, οι οποίες ποικίλλουν ανάλογα με τον τύπο του εισιτηρίου και την ηλικία του ατόμου. Όταν εισάγετε την ηλικία σας στην αναζήτηση της Vivanoda, οι εμφανιζόμενες τιμές θα λαμβάνουν υπόψη τυχόν εκπτώσεις που σχετίζονται με την ηλικία.

Εταιρείες τρένων από Πόρτο προς Μασσαλία

SNCF
SNCF
Eurostar
Eurostar
TGV Lyria
TGV Lyria
OUIGO
OUIGO
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόρτο Μασσαλία

Πτήσεις Πόρτο Μασσαλία

Αεροπορικές εταιρείες Πόρτο Μασσαλία

Ryanair
Ryanair
Air Europa
Air Europa
TAP Portugal
TAP Portugal
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Transavia.com France
Transavia.com France
Easyjet
Easyjet
Air France
Air France
Twin Jet
Twin Jet
Αναζήτηση για πτήσεις Πόρτο Μασσαλία

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης