Προτεινόμενη διαδρομή
Πόρτο
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αντικύθηρα
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Μαδρίτη
Μαδρίτη
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αντικύθηρα
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές
Πόρτο
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Παρίσι
Παρίσι
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Αθηνα
Αθηνα
Ταξιδέψτε με πλοίο για Αντικύθηρα
Αντικύθηρα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόρτο στο Αντικύθηρα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόρτο από το Αντικύθηρα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόρτο στο Αντικύθηρα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (ALSA, Blablabus, FlixBus, Aegean Airlines ή Iberia), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόρτο - Αντικύθηρα.

Για το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Αντικύθηρα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Πόρτο Αντικύθηρα με πλοίο

Το πλοίο μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα είναι μια ενδιαφέρουσα επιλογή μεταφοράς για τους ταξιδιώτες που αναζητούν ένα ταξίδι χωρίς άγχος και μια μοναδική εμπειρία.

Λεωφορείο από Πόρτο προς Αντικύθηρα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόρτο στο Αντικύθηρα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πόρτο Αντικύθηρα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόρτο με το Αντικύθηρα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Αντικύθηρα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόρτο στο Αντικύθηρα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόρτο Αντικύθηρα

Πόλη αναχώρησης
Πόρτο
Πορτογαλία
Πόλη προορισμού
Αντικύθηρα
Ελλάδα
Αττική
Απόσταση
2820 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτο Αντικύθηρα
Αναζήτηση διαμονής στο Αντικύθηρα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Αντικύθηρα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόρτο στο Αντικύθηρα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η ALSA, Blablabus, FlixBus, Aegean Airlines ή Iberia, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόρτο στο Αντικύθηρα;
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πόρτο προς το Αντικύθηρα είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Αντικύθηρα (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόρτο-Αντικύθηρα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πόρτο προς το Αντικύθηρα είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Αντικύθηρα για να καλύψουν την απόσταση των 2820 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με πλοίο από το Πόρτο στο Αντικύθηρα;
Βολικό Είναι δυνατή η επιβίβαση με όχημα, κάτι που μπορεί να είναι πολύ βολικό για οικογενειακές διακοπές και για τη μεταφορά βαριών ή ογκωδών αποσκευών.
Ευχάριστη εμπειρία Τα ταξίδια με πλοίο μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα αποτελούν από μόνα τους μια πολύ ευχάριστη ταξιδιωτική εμπειρία, προσφέροντας συχνά πανοραμική θέα στη θάλασσα ή την ακτογραμμή.
Τιμές Οι ναύλοι για τα ακτοπλοϊκά δρομολόγια μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα μπορεί να είναι υψηλότεροι από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς.
Ευελιξία Οι ώρες αναχώρησης των πλοίων μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα μπορεί να είναι πιο περιορισμένες από ό,τι για άλλους τρόπους μεταφοράς, γεγονός που μπορεί να δυσχεράνει τον προγραμματισμό ενός ταξιδιού στο Αντικύθηρα.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόρτο προς το Αντικύθηρα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 2820 km μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πόρτο προς το Αντικύθηρα, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Αντικύθηρα πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πόρτο νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πόρτο προς το Αντικύθηρα μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόρτο; Πού θα φτάσω στο Αντικύθηρα;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόρτο

Porto - Praça de Mouzinho de Albuquerque
Χάρτης
Porto - Aeroporto - Francisco Sá Carneiro Airport
Χάρτης
Garagem Atlântico - R. de Alexandre Herculano
Χάρτης
Porto
Χάρτης

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόρτο

Porto-Francisco Sá-Carneiro
Χάρτης

Λιμάνια άφιξης Αντικύθηρα

Antikythira
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόρτο Αντικύθηρα
Αναζήτηση διαμονής στο Αντικύθηρα

Πλοία Πόρτο Αντικύθηρα

Συνιστάται πάντοτε η εκ των προτέρων κράτηση όταν ταξιδεύετε μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα, ιδίως κατά τις περιόδους αιχμής. Αυτό εξασφαλίζει τις καλύτερες τιμές και μια εγγυημένη θέση στο πλοίο.

Αυτό εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την εποχή του έτους που επιθυμείτε να ταξιδέψετε μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα. Σημειώστε ότι δεν υπάρχει απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα και θα πρέπει να συνδυάσετε το ταξίδι προς Αντικύθηρα με άλλο μέσο μεταφοράς.

Η τιμή ενός ακτοπλοϊκού εισιτηρίου από το Πόρτο για το Αντικύθηρα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και την εποχή. Επομένως, καλό είναι να αναζητήσετε τα ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρτο - Αντικύθηρα στη Vivanoda. Αυτό θα σας επιτρέψει να συγκρίνετε τις διάφορες εταιρείες και να μάθετε τις τρέχουσες τιμές.

Οι ανέσεις επί του πλοίου από Πόρτο προς Αντικύθηρα ποικίλλουν ανάλογα με την ακτοπλοϊκή εταιρεία και τον τύπο του πλοίου. Ωστόσο, τα σύγχρονα πλοία προσφέρουν γενικά εγκαταστάσεις όπως εστιατόρια, μπαρ, καταστήματα, παιδότοπους, σαλόνια και καμπίνες.

Εταιρείες πλοίων Πόρτο Αντικύθηρα

Sea Jets
Sea Jets
Lane Sea Lines
Lane Sea Lines
Αναζήτηση για ακτοπλοϊκά εισιτήρια Πόρτο Αντικύθηρα

Λεωφορείο Πόρτο Αντικύθηρα

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πόρτο-Αντικύθηρα συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πόρτο-Αντικύθηρα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πόρτο και Αντικύθηρα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Αντικύθηρα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Πόρτο Αντικύθηρα

ALSA
ALSA
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Eurolines
Eurolines
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόρτο Αντικύθηρα

Πτήσεις Πόρτο Αντικύθηρα

Αεροπορικές εταιρείες Πόρτο Αντικύθηρα

Aegean Airlines
Aegean Airlines
Iberia
Iberia
Vueling Airlines
Vueling Airlines
Alitalia
Alitalia
Easyjet
Easyjet
Ryanair
Ryanair
Air Europa
Air Europa
TAP Portugal
TAP Portugal
Aigle Azur
Aigle Azur
Transavia.com France
Transavia.com France
Air France
Air France
Αναζήτηση για πτήσεις Πόρτο Αντικύθηρα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης