Προτεινόμενη διαδρομή
Πόπραντ
Ταξιδέψτε απευθείας στο Λούμπλιν με λεωφορείο, Carpooling
Λούμπλιν
Δείτε τιμές
Εναλλακτικές διαδρομές
Πόπραντ
Ταξιδέψτε με Carpooling, λεωφορείο για Κρακοβία
Κρακοβία
Ταξιδέψτε με τρένο, λεωφορείο, Carpooling για Λούμπλιν
Λούμπλιν
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόπραντ στο Λούμπλιν;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόπραντ από το Λούμπλιν και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόπραντ στο Λούμπλιν, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, LEO Express, Blablacar ή PKP Intercity), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόπραντ - Λούμπλιν.

Για το ταξίδι σας από το Πόπραντ στο Λούμπλιν, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόπραντ προς Λούμπλιν

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόπραντ στο Λούμπλιν, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόπραντ Λούμπλιν με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόπραντ - Λούμπλιν είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Συγκέντρωση με αυτοκίνητο Πόπραντ Λούμπλιν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν είναι ιδανικός αν θέλετε να ταξιδέψετε στο Λούμπλιν με καλή παρέα και να μειώσετε το κόστος μεταφοράς. Ωστόσο, μπορεί να υπάρχει περιορισμένη ευελιξία όσον αφορά τα δρομολόγια και τα σημεία παραλαβής είτε στο Πόπραντ είτε στο Λούμπλιν.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόπραντ στο Λούμπλιν για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόπραντ Λούμπλιν

Πόλη αναχώρησης
Πόπραντ
Σλοβακία
Πόλη προορισμού
Λούμπλιν
Πολωνία
Απόσταση
292 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόπραντ Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόπραντ στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόπραντ στο Λούμπλιν με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, LEO Express, Blablacar ή PKP Intercity, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της μεταφοράς με αυτοκίνητο από το Πόπραντ στο Λούμπλιν;
Φιλικότητα Η μεταφορά με κοινόχρηστο αυτοκίνητο μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν είναι συχνά πιο ευχάριστη και φιλική από άλλους τρόπους μεταφοράς, ειδικά αν μοιράζεστε το ταξίδι με συμπαθητικούς ανθρώπους.
Αξιοπιστία Θα πρέπει να βασιστείτε στη συνέπεια και την αξιοπιστία του οδηγού για το ταξίδι σας στο Πόπραντ Λούμπλιν. Δεν είναι πάντα στην ώρα τους.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόπραντ στο Λούμπλιν;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόπραντ-Λούμπλιν μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόπραντ στο Λούμπλιν;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόπραντ-Λούμπλιν μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόπραντ; Πού θα φτάσω στο Λούμπλιν;

Σταθμοί λεωφορείων αναχώρησης Πόπραντ

Poprad
Χάρτης
Poprad Aquacity
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Λούμπλιν

Lublin
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Λούμπλιν

Lublin Główny
Χάρτης
Lublin Zachodni
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόπραντ Λούμπλιν
Αναζήτηση διαμονής στο Λούμπλιν

Λεωφορείο Πόπραντ Λούμπλιν

Η συχνότητα των αναχωρήσεων για Πόπραντ από Λούμπλιν ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα, την περίοδο και την ημέρα της εβδομάδας. Για να έχετε μια πλήρη επισκόπηση όλων των αναχωρήσεων λεωφορείων προς Λούμπλιν, παρακαλούμε καθορίστε την ημερομηνία αναχώρησης και κάντε αναζήτηση στη Vivanoda.

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Εταιρείες λεωφορείων Πόπραντ Λούμπλιν

FlixBus
FlixBus
LEO Express
LEO Express
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόπραντ Λούμπλιν

Τρένα Πόπραντ Λούμπλιν

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πόπραντ προς το Λούμπλιν τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πόπραντ στο Λούμπλιν. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Εταιρείες τρένων από Πόπραντ προς Λούμπλιν

PKP Intercity
PKP Intercity
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόπραντ Λούμπλιν

Ανταλλαγή αυτοκινήτων Πόπραντ Λούμπλιν

Ο συνδυασμός με αυτοκίνητο θεωρείται γενικά ασφαλής επιλογή για το ταξίδι μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν. Ωστόσο, είναι σημαντικό να ελέγχετε τις κριτικές και τις αξιολογήσεις των οδηγών πριν κλείσετε ένα ταξίδι. Συνιστάται επίσης να μοιράζεστε τα προσωπικά σας στοιχεία μόνο με άτομα που εμπιστεύεστε.

Το μέσο κόστος μιας διαδρομής με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από το Πόπραντ στο Λούμπλιν εξαρτάται από διάφορους παράγοντες, όπως η εποχή του έτους, η ζήτηση και η προσφορά, καθώς και η πλατφόρμα που χρησιμοποιείται για την οργάνωση του κοινούχρηστου αυτοκινήτου. Για να λάβετε μια πολύ ακριβή εκτίμηση της τιμής και της διαθεσιμότητας ενός ταξιδιού με κοινόχρηστο αυτοκίνητο από Πόπραντ προς Λούμπλιν, ξεκινήστε μια αναζήτηση στη Vivanoda εισάγοντας τις ημερομηνίες του ταξιδιού σας.

Η διάρκεια ενός ταξιδιού με τη μέθοδο του carpool μεταξύ Πόπραντ και Λούμπλιν εξαρτάται επίσης από τις συνθήκες κυκλοφορίας και τη διαδρομή που θα ακολουθήσει ο οδηγός. Ξεκινώντας τώρα μια αναζήτηση τιμών στη Vivanoda, θα λάβετε την εκτιμώμενη διάρκεια για κάθε διαθέσιμη προσφορά για την υπηρεσία carpool.

Πλατφόρμα συγκοινωνιών Πόπραντ Λούμπλιν

Blablacar
Blablacar
Αναζήτηση για μεταφορά με αυτοκίνητο Πόπραντ Λούμπλιν

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης