Πόντα Ντελγκάντα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling, τρένο για Fatima
Fatima
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόντα Ντελγκάντα από το Fatima και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (Comboios de Portugal CP, Rede Expressos, Blablabus, FlixBus ή Ryanair), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόντα Ντελγκάντα - Fatima.

Για το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόντα Ντελγκάντα προς Fatima

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Πόντα Ντελγκάντα Fatima με τρένο

Αν σας αρέσει να ταξιδεύετε με έναν πιο φιλικό προς το περιβάλλον και οικονομικό τρόπο, το τρένο Πόντα Ντελγκάντα - Fatima είναι ιδανικό και ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Αεροπορικά Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόντα Ντελγκάντα με το Fatima, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Fatima σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Πόλη αναχώρησης
Πόντα Ντελγκάντα
Πορτογαλία
Αζόρες
Πόλη προορισμού
Fatima
Πορτογαλία
Απόσταση
1488 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόντα Ντελγκάντα Fatima
Αναζήτηση διαμονής στο Fatima
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η Comboios de Portugal CP, Rede Expressos, Blablabus, FlixBus ή Ryanair, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima;
Τιμές Τα εισιτήρια του λεωφορείου από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima είναι συχνά πολύ φθηνότερα από τα εισιτήρια του τρένου ή του αεροπλάνου για το Fatima (και μερικές φορές φθηνότερα από τα εισιτήρια με το αυτοκίνητο), καθιστώντας το μια προσιτή επιλογή για τους ταξιδιώτες με χαμηλό προϋπολογισμό.
Ευελιξία Οι εταιρείες λεωφορείων προσφέρουν διάφορες επιλογές δρομολογίων για το ταξίδι μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima, κάτι που μπορεί να είναι βολικό αν έχετε συγκεκριμένους χρονικούς περιορισμούς.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόντα Ντελγκάντα-Fatima μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Χρόνος ταξιδιού Τα λεωφορεία από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima είναι συνήθως πολύ πιο αργά από τα τρένα προς το Fatima για να καλύψουν την απόσταση των 1488 km.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με τρένο από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima;
Τοπία Τα τρένα μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima προσφέρουν συχνά μαγευτικά τοπία κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.
Προσβασιμότητα Οι σιδηροδρομικοί σταθμοί του Πόντα Ντελγκάντα ή του Fatima βρίσκονται στο κέντρο της πόλης, καθιστώντας εύκολη τη χρήση άλλων μέσων μεταφοράς για να φτάσετε στο κέντρο της πόλης.
Κόστος Τα εισιτήρια του τρένου Πόντα Ντελγκάντα-Fatima μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του λεωφορείου ή του αυτοκινήτου, ειδικά στα τρένα υψηλής ταχύτητας.
Ευελιξία Τα δρομολόγια των τρένων Πόντα Ντελγκάντα - Fatima μπορεί να είναι περιορισμένα και μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αλλάξετε τρένο αν χρειαστεί.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1488 km μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima.
Επιλογή αεροπορικών εταιρειών Υπάρχουν πολλές αεροπορικές εταιρείες που εκτελούν πτήσεις από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima, τόσο απευθείας όσο και με ενδιάμεσο σταθμό, δίνοντας στους ταξιδιώτες μια ευρεία επιλογή.
Τιμές Τα αεροπορικά εισιτήρια από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima μπορεί να είναι πιο ακριβά από τα εισιτήρια του τρένου ή του λεωφορείου, ιδίως σε περιόδους υψηλής κίνησης (αργίες, Σαββατοκύριακα κ.λπ.).
Έλεγχοι ασφαλείας Οι ταξιδιώτες για το Fatima πρέπει συχνά να φτάνουν στο αεροδρόμιο του Πόντα Ντελγκάντα νωρίς λόγω των αυστηρών ελέγχων ασφαλείας.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόντα Ντελγκάντα; Πού θα φτάσω στο Fatima;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόντα Ντελγκάντα

Nordela
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Fatima

Fatima
Χάρτης
Fatima - Dom José Alves Correia da Silva
Χάρτης

Σταθμοί άφιξης Fatima

Fatima
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόντα Ντελγκάντα Fatima
Αναζήτηση διαμονής στο Fatima

Λεωφορείο Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Τα λεωφορεία μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima προσφέρουν συνήθως τουαλέτες για τους επιβάτες, αλλά συνιστάται πάντα να ενημερώνεστε από τον μεταφορέα πριν από το ταξίδι. Σε κάθε περίπτωση, προβλέπονται διαλείμματα στους σταθμούς εξυπηρέτησης του αυτοκινητόδρομου.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πόντα Ντελγκάντα-Fatima ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πόντα Ντελγκάντα προς Fatima στη Vivanoda.

Τα περισσότερα λεωφορεία μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima είναι καινούργια και συνήθως διαθέτουν εν πλω πρίζες για τη φόρτιση συσκευών, αλλά αυτό μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τον μεταφορέα.

Οι πολιτικές ακύρωσης και τροποποίησης ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την εταιρεία λεωφορείων, γι' αυτό είναι σημαντικό να ελέγχετε τους όρους και τις προϋποθέσεις κατά την κράτηση. Στις περισσότερες περιπτώσεις, η ακύρωση ή η αλλαγή του εισιτηρίου σας για το λεωφορείο Πόντα Ντελγκάντα-Fatima συνεπάγεται πρόσθετο κόστος.

Εταιρείες λεωφορείων Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Rede Expressos
Rede Expressos
Blablabus
Blablabus
FlixBus
FlixBus
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Τρένα Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Μπορεί να υπάρχει διαφορά τιμής ανάλογα με την ώρα της ημέρας που ταξιδεύετε με το τρένο από το Πόντα Ντελγκάντα στο Fatima. Τα εισιτήρια που αγοράζονται σε ώρες εκτός αιχμής είναι φθηνότερα από εκείνα που αγοράζονται σε ώρες αιχμής. Για να έχετε μια λεπτομερή επισκόπηση όλων των τιμών, η Vivanoda συγκρίνει όλα τα μέσα μεταφοράς μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima.

Συνιστάται να κλείσετε το σιδηροδρομικό σας εισιτήριο από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Fatima τουλάχιστον μερικές εβδομάδες νωρίτερα για να έχετε την καλύτερη τιμή.

Για να βρείτε τις καλύτερες προσφορές στα εισιτήρια τρένου μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima, συνιστάται να κάνετε κράτηση εκ των προτέρων, να είστε ευέλικτοι με το χρονοδιάγραμμα και να συγκρίνετε τις τιμές των εισιτηρίων με τη Vivanoda.

Είναι δυνατή η κράτηση ειδικής θέσης στο τρένο μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Fatima. Ανάλογα με την εταιρεία, η υπηρεσία αυτή μπορεί να χρεώνεται. Η κράτηση θέσεων μπορεί να γίνει ηλεκτρονικά ή στα εκδοτήρια του σταθμού.

Εταιρείες τρένων από Πόντα Ντελγκάντα προς Fatima

Comboios de Portugal CP
Comboios de Portugal CP
Αναζήτηση για εισιτήρια τρένων Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Πτήσεις Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Αεροπορικές εταιρείες Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Ryanair
Ryanair
SATA International
SATA International
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Πόντα Ντελγκάντα Fatima

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης