Πόντα Ντελγκάντα
Ταξιδέψτε με αεροπορικά για Λισσαβώνα
Λισσαβώνα
Ταξιδέψτε με λεωφορείο, Carpooling για Ουέλβα
Ουέλβα
Δείτε τιμές

Πώς θα πάτε από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα;

Σχεδιάζετε να ταξιδέψετε στο Πόντα Ντελγκάντα από το Ουέλβα και αναζητάτε τις καλύτερες επιλογές μεταφοράς για το ταξίδι σας; Γνωρίζουμε ότι συχνά είναι δύσκολο να επιλέξετε τον καλύτερο τρόπο για να ταξιδέψετε από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα, είτε για λόγους τιμής, είτε για λόγους χρόνου, είτε για λόγους ευκολίας. Η Vivanoda θα σας βοηθήσει να βρείτε όλες τις συγκοινωνιακές λύσεις για να ταξιδέψετε μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα, είτε με αεροπλάνο, είτε με τρένο, είτε με λεωφορείο, είτε με κοινόχρηστο αυτοκίνητο.

Με λεπτομερείς πληροφορίες για κάθε μέσο μεταφοράς και για τις εταιρείες μεταφορών (FlixBus, ALSA, Ryanair, SATA International ή TAP Portugal), μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε τιμές, δρομολόγια και χρόνους ταξιδιού, ώστε να επιλέξετε την επιλογή που ταιριάζει καλύτερα στις ανάγκες σας.

Είτε είστε οικονομικός ταξιδιώτης είτε αναζητάτε έναν γρήγορο και βολικό τρόπο να ταξιδέψετε μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα, έχουμε όλες τις πληροφορίες που χρειάζεστε για να σχεδιάσετε ένα αξέχαστο ταξίδι Πόντα Ντελγκάντα - Ουέλβα.

Για το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα, έχετε διάφορες επιλογές μεταφοράς

Λεωφορείο από Πόντα Ντελγκάντα προς Ουέλβα

Τα λεωφορεία αποτελούν συχνά την πιο οικονομική επιλογή για το ταξίδι από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα, προσφέροντας επιλογές απευθείας ταξιδιού ή με ενδιάμεσες στάσεις.

Αεροπορικά Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Πολλές πτήσεις συνδέουν καθημερινά το Πόντα Ντελγκάντα με το Ουέλβα, προσφέροντας μια γρήγορη και βολική επιλογή για τους ταξιδιώτες. Αν βιάζεστε, η πτήση είναι ο ταχύτερος τρόπος για να φτάσετε στο Ουέλβα σε χρόνο ρεκόρ.

Όποια επιλογή κι αν επιλέξετε, το εργαλείο μας για τη σύγκριση τιμών θα σας βοηθήσει να βρείτε την πιο κατάλληλη επιλογή μεταφοράς από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα για τις ανάγκες και τον προϋπολογισμό σας.

Ταξιδιωτικές πληροφορίες για Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Πόλη αναχώρησης
Πόντα Ντελγκάντα
Πορτογαλία
Αζόρες
Πόλη προορισμού
Ουέλβα
Ισπανία
Ανδαλουσία
Απόσταση
1649 km
Απευθείας σύνδεση
Δεν υπάρχει απευθείας σύνδεση με κανένα μέσο μεταφοράς
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα
Αναζήτηση διαμονής στο Ουέλβα
Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα με τη Vivanoda

Σχεδιάστε εύκολα το ταξίδι σας από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα με τη Vivanoda

Με τη Vivanoda μπορείτε εύκολα να συγκρίνετε όλα τα διαθέσιμα μέσα μεταφοράς, όπως πτήσεις, τρένα, λεωφορεία και συγκοινωνίες, ανάλογα με τις προτιμήσεις και τον προϋπολογισμό σας. Μπορείτε επίσης να φιλτράρετε τα αποτελέσματα ανάλογα με την τιμή, το χρόνο ταξιδιού, το πρόγραμμα και τις επιλογές άνεσης. Χάρη στην ευκολία χρήσης και τη σαφήνειά του, το Vivanoda σας επιτρέπει να βρείτε τα εισιτήρια μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα που ταιριάζουν καλύτερα στις ανάγκες σας με λίγα κλικ. Η Vivanoda εμφανίζει επίσης όλες τις ειδικές προσφορές και προωθητικές ενέργειες των διαφόρων αεροπορικών εταιρειών, όπως η FlixBus, ALSA, Ryanair, SATA International ή TAP Portugal, για να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρήματα στα εισιτήριά σας. Μη διστάσετε λοιπόν και χρησιμοποιήστε τη Vivanoda τώρα για να προετοιμάσετε το ταξίδι σας μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα με ήσυχο μυαλό!

Σύγκριση των τρόπων μεταφοράς μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του ταξιδιού με λεωφορείο από το Πόντα Ντελγκάντα στο Ουέλβα;
Επιβατικές υπηρεσίες Τα σύγχρονα λεωφορεία μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα είναι συνήθως εξοπλισμένα με άνετα καθίσματα, κλιματισμό, δωρεάν Wi-Fi, πρίζες και τουαλέτες.
Άνεση Τα λεωφορεία Πόντα Ντελγκάντα-Ουέλβα μπορεί να είναι λιγότερο άνετα από τα τρένα, λόγω του μειωμένου χώρου για τα πόδια και της ποιότητας της ανάρτησης.
Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα της πτήσης από το Πόντα Ντελγκάντα προς το Ουέλβα;
Ταχύτητα Η πτήση μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα είναι ο ταχύτερος τρόπος για να διανύσετε τα 1649 km μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα.
Περιβαλλοντικά μειονεκτήματα Οι πτήσεις προς Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα έχουν αρνητικό αντίκτυπο στο περιβάλλον λόγω των εκπομπών αερίων του θερμοκηπίου, καθώς οι πτήσεις είναι ένα από τα πιο ρυπογόνα μέσα μεταφοράς.

Από πού να ξεκινήσετε στο Πόντα Ντελγκάντα; Πού θα φτάσω στο Ουέλβα;

Αεροδρόμια αναχώρησης στο Πόντα Ντελγκάντα

Nordela
Χάρτης

Σταθμοί λεωφορείων άφιξης στο Ουέλβα

Huelva
Χάρτης
Αναζήτηση εισιτηρίων Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα
Αναζήτηση διαμονής στο Ουέλβα

Λεωφορείο Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Οι περισσότεροι μεταφορείς σας επιτρέπουν να κάνετε online κράτηση θέσεων για το λεωφορείο Πόντα Ντελγκάντα-Ουέλβα. Συχνά υπάρχει χρέωση για αυτή την υπηρεσία.

Η μέση τιμή ενός εισιτηρίου λεωφορείου για το δρομολόγιο Πόντα Ντελγκάντα-Ουέλβα ποικίλλει ανάλογα με τον μεταφορέα και την ώρα της κράτησης. Σε ορισμένες ημερομηνίες υψηλής κίνησης, οι τιμές μπορεί να διπλασιαστούν! Συγκρίνετε όλες τις τιμές των λεωφορείων από Πόντα Ντελγκάντα προς Ουέλβα στη Vivanoda.

Η διάρκεια του ταξιδιού με λεωφορείο μεταξύ Πόντα Ντελγκάντα και Ουέλβα συνήθως ποικίλλει ανάλογα με τις συνθήκες κυκλοφορίας και τις τυχόν στάσεις κατά μήκος της διαδρομής. Η Vivanoda θα σας επιτρέψει να δείτε σε πραγματικό χρόνο όλα τα λεωφορεία που ταξιδεύουν προς Ουέλβα για την ημερομηνία του ταξιδιού σας.

Εταιρείες λεωφορείων Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

FlixBus
FlixBus
ALSA
ALSA
Αναζήτηση για εισιτήρια λεωφορείων Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Πτήσεις Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Αεροπορικές εταιρείες Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Ryanair
Ryanair
SATA International
SATA International
TAP Portugal
TAP Portugal
Easyjet
Easyjet
Αναζήτηση για πτήσεις Πόντα Ντελγκάντα Ουέλβα

Φίλτρα αναζήτησης

Τρόπος μεταφοράς
Ώρα αναχώρησης
Ώρα άφιξης